FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,777
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andi Moisescu In Televiziune

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Andi Moisescu In Televiziune

 Q:   Intreaba despre Andi Moisescu In Televiziune       
Viata la radio era una mai mult decat frumoasa pentru Andi Moisescu si nimic nu ii lipsea insa conducerea a hotarat ca el trebuie sa aiba apara pe micile ecrane si din acest motiv a trebuit sa renunte la cariera de la radio si sa intre la televiziune.

Tare greu a acceptat si tot atat de greu i-a fost la inceput la aparitiile pe micile ecrane. Pentru ca totul sa decurga mai usor si mai repede, Andi Moisescu a inceput sa lucreze sub stricta indrumare a lui Florin Calinescu. De la acesta, tanarul a invatat multe iar astazi ii este foarte recunoscator.

Chiar daca lucrurile incepusera sa capete forme si in televiziune, Andi Moisescu isi dorea enorm sa se intoarca la radio, insa, el a fost convins de Adrian Sarbu sa ramana pentru ca intr-o buna zi va fi mai apreciat si mai cunoscut decat la radio. L-a ascultat, astfel a cunoscand oameni faimosi din lumea televiziunii si a lucrat in cadrul unor emisiuni de mare audienta precum: „Ora 7 Buna Dimineata”, „Te uiti si castigi”, „Daruiesti si Castigi”, „Marca Inregistrata” si „Teo & Andi”.

Cu timpul a inteles ce inseamna sa fii om de televiziune si ca nu este greu sa fii prezentator mai ales atunci cand ai ceea ce sa spui oamenilor. Andi Moisescu a invatat sa-si produca singur emisiunile dorind sa devina independent si sa promoveze munca sa. In felul acesta a ajuns sa lucreze chiar cu propriul sau frate, Tudor, care a absolvit Facultatea de Marketing.

Impreuna, cei doi frati au dat nastere emisiunii „Apropo Tv” pe care Andi o prezinta astazi. Impreuna, cei doi au mai infiintat si firma Red Spike. Emisiunile pe care Andi Moisescu le produce sunt bine vazute de criticii de specialitate dar cel mai mult sunt indragite de publicul telespectator.


Tag-uri: cariera, radio, televiziune, emisiune, promovareCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :