FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 591
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Stelei Enache

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Stelei Enache

 Q:   Intreaba despre Viata Stelei Enache       
Steriana Aurelia Bogardo, cunoscuta de publicul roman si de cel de peste hotare sub numele de Stela Enache, s-a nascut pe data de 24 ianuarie 1950 la Resita, Romania.

Pana la varsta de 4 ani, Stela Enache a copilarit in Resita in casa unor sasi. Parintii nu au avut un apartament al lor, dar au locuit impreuna cu micuta intr-o casa cu chirie. Fiind singura la parinti, de mica a fost rasfatata si indragita de cei din jur, dar mai ales de propietarii casei. Familia Enache a fost o familie numeroasa; tatal avand 13 frati si surori iar din partea mamei au fost 3 copii. Parintii Stelei Enache au cantat in corul orasului Resita si nu de putine ori, ea i-a insotit in diferitele deplasari ale acestora prin tara. De mica, i-a placut sa cante dovedind o deosebita inclinatie pentru muzica. Parintii au inscris-o de la varsta de 3 ani la cursuri de balet pentru copii iar 2 ani mai tarziu si la cursuri de pian. A fost intotdeauna fascinata de muzica, cu atat mai mult cu cat si parintii au practicat o meserie legata de muzica.

In timpul claselor primare, a participat la toate serbarile si concursurile organizate de scoala. I-a placut scena si nu de putine ori a recitat si cantat in fata publicului, chiar daca acesta era format mai mult din colegi, parinti si profesori. Timp de 7 ani, Stela Enache a urmat cursurile scolii de muzica si apoi a Scolii Populare de Arta.
De mic copil, participand la concursuri si festivaluri de muzica usoara, a obtinut numeroase premii, premii ce au stimulat-o si i-au insuflat tot mai mult dragostea pentru cantec. A devenit repede cunoscuta in orasul natal, devenind o mica vedeta. In liceu, a participat la concursuri sportive, placandu-i inotul, baschetul, atletismul, facand parte din echipele sportive ale liceului. Cu toate acestea, muzica era dragostea cea mai mare facandu-si loc tot mai mult in sufletul ei.

Timpul, fiind dusmanul principal al Stelei Enache, aceasta a fost nevoita sa renunte la multe din pasiunile ei. In timpul liceului a jucat in diferite piese de teatru si acest lucru nu i-a displacut. La un moment dat, a inceput sa se pregateasca pentru a sustine examen la facultatea de teatru, dar parintii nu au acceptat. A fost nevoita, dupa multe discutii cu acestia sa aleaga intre muzica si sport. Bineinteles a optat pentru muzica si insotita de parinti a pornit spre Cluj pentru a sustine examenul de admitere la Conservator.

A reusit cu brio la sectia pedagogie, si nu la canto, deoarece nu avea varsta de 18 ani, asa cum cerea regulamentul. In timpul facultatii, a frecventat Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Aici, a participat la toate festivalurile si spectacolele studentesti obtinand diferite premii si incantand publicul ascultator cu vocea ei calda, melodioasa. Nu de putine ori a neglijat pe timpul studentiei cursurile facultatii pentru spectacolele ce se organizau si pleca impreuna cu colegii pentru a le sustine.

O perioada, a trebuit sa lase muzica pe planul al doilea invatand pentru cursuri si sustinand examenele din facultate. Cu toate ca Stela Enache incepuse sa cante, sustinand diferite spectacole si era o prezenta placuta pe scena, nu era inca cunoscuta in lumea muzicala. Fiind in orasul Cluj, nu putea sa-si indeplineasca visul de a deveni o mare cantareata de muzica usoara si de a urca pe marile scene.


Tag-uri: viata, cariera, muzica, cantareata, resita, pasiune, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :