FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 427
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Paulei Seling

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Paulei Seling

 Q:   Intreaba despre Viata Paulei Seling       
Paula Seling s-a nascut la Baia Mare unde a avut o copilarie foarte frumoasa. A petrecut toate vacantele la bunici, la tara, pe vremea cand lucrurile aveau o randuiala ancestrala, oamenii iubeau si lucrau pamantul cu drag.

A crescut intr-o casa unde valorile, lucrurile simple si pure, istorisirile de pe vremuri, povestirile de armata din perioada razboiului ale bunicilor, grija si dragostea lor o faceau sa inteleaga ca totul in lume are un rost anume, ca omul nu e singur si departat de ceruri, decat daca el vrea asta. Mama ei este profesoara de matematica si fizica, iar tatal este inginer constructor, amandoi iubesc muzica si si-ar fi dorit sa o studieze, dar nu au avut posibilitatea, asa ca au oferit Paulei toat e conditiile la care ei nu au indraznit sa viseze.

Dupa ce a inceput sa cante in corul scolii, si-a dat seama ca isi coordoneaza vocea destul de usor, devenind astfel solista corului. Tot atunci a realizat ca stand la pian si cantand, era ca un fel de recreere pentru ea. A lucrat mult pana sa ajunga sa ii placa timbrul si intonatia vocii ei, si la asta a ajutat faptul ca avea de la parinti un casetofon vechi la care asculta diferite albume ale solistilor ei preferati, incercand sa isi scoata piese de pe banda, si la care inregistra apoi facandu-si autocritica.

A studiat pianul la Baia Mare, la Scoala de Arte, apoi a urmat colegiul Gheorghe Sincai, si in paralel a studiat la Clubul Elevilor. Tot atunci a facut si canto la Scoala Populara de arta. A venit apoi in Bucuresti, pentru a urma cursurile scolii Superioare de Jurnalism. A lucrat si cu Anda Pop, o remarcabila interpreta de muzica clasica, solista la Teatrul de Opereta din Brasov. Toate studiile pe care le-a facut au contribuit la ceea ce este acum.

Exista si momente in care se gandeste ca ar fi vrut sa urmeze mai multe cursuri de actorie, de management, de psihologie insa ajunge sa isi spuna ca e foarte bine ca a reusit sa faca atat, si e multumita, deoarece sunt copii care nu au sansa pe care a avut-o ea.


Tag-uri: cantareata, viata, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :