FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 826
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata lui Radu Valcan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata lui Radu Valcan

 Q:   Intreaba despre Viata lui Radu Valcan       
Inca din copilarie Radu Valcan a vrut sa aiba bani, asa ca facea orice ca sa scoata bani din piatra seaca, astfel ca facea comert, cu raci ca sa aiba bani de buzunar. Avea multe copci pe mana de la muscaturile racilor, merge ape lacuri, prindea raci, apoi ii vindea in diverse restaurante, deoarece era un mod rapid de a face rost de bani. Mereu se inrosea cand venea vorba sad ea martisoare fetelor. Niciodata nu a cerut sfaturi mamei si buncii, desi este convins ca le-ar placea, iar cel mai frumos cadou pe care l-ar putea face reprezentantelor sexului frumos din familia sa ar fi o nepotica.

Dupa ce a stat 9 luni la postul de televiziune Acasa tv, ca prezentator al emisiunii "Povestiri adevarate" si-a incercat norocu l ca actor, jucand rolul unui arab in noua telenovela de la acelasi post. Cand a avut prima emisiune a avut mari emotii, si a fost din punct de vedere profesional cea mai frumoasa experienta din viata lui. Emisiunea i-a dat posibilitatea sa evolueze personal si profesional, iar prin natura subiectelor a trait emotii foarte mari. A fost o emisiune grea, care l-a rascolit si l-a dezvoltat. Ii va fi dor de toti, dar colaborarea cu ei nu se va opri aici, este foarte onorat ca a facut parte din aceasta echipa.

A facut timp de o luna de zile un curs de actorie la Los Angeles, unde s-a pregatit pentru noul rol pe care il interpreteaza in noul proiect MediaPro Pictures pentru Acasa. In Los Angeles a trait cateva experiente care i-au schimbat oarecum, optica asupra vietii.


Tag-uri: copilarie, viata, actor, prezentator, acasa tv, emisiuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :