FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 383
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata lui Florentin Petre Dincolo De Teren

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata lui Florentin Petre Dincolo De Teren

 Q:   Intreaba despre Viata lui Florentin Petre Dincolo De Teren       
Cand spunem Florentin Petre, cu totii ne gandim la fotbalistul de la Dinamo, desi nu putine au fost ocaziile in care acesta a aparut in atentia publicului din cauza altercatiilor cu sotia sa legate de divort sau din alte motive ce nu au legatura cu fotbalul. Casatorit cu Catalina in urma unei frumoase povesti de dragoste ce dura inca din adolescenta, fotbalistului i-a fost greu sa se imparta cu succes intre cariera si familie. Desi sotia sa a afirmat ca motivul rupturii dintre ei l-au constituit lungile sale escapade extraconjugale (chiar si cu coafeza sotiei), se pare ca adevaratele probleme si neintelegeri ar fi decurs din cauza distantei care ii despartea pe cei doi.

Divortul s-a consumat in 2008, pe cale a miabila, de dragul celor 2 copii, Patrick si Dennis, care evident ar fi fost afectati de o despartire scandaloasa a parintilor lor.

Cu trecerea timpului, lucrurile s-au calmat, fosta lui sotie a inteles ca dragostea dintre ei s-a stins si au in prezent o relatie moderna, acceptand partenerul celuilalt. De curand, fotbalistul a fost vazut la meciul fiului sau Patrick (care joaca la Dinamo, la juniori), in compania actualei iubite, bulgaroaica Margarita Peychinska si a fostei sotii, Catalina. Cei doi au decis sa uite neintelegerile din trecut pentru a-si putea sustine moral copiii.

Fiul sau Patrick, nu numai ca ii calca pe urme, incercand sa descifreze tainele fotbalului, ba mai mult, are si calitati actoricesti. Se pare ca in 2007 a jucat intr-un film, "Schimb valutar", regizat de Nicolae Margineanu, in care s-a descurcat destul de bine. Chiar si fotbalistul Florentin Petre a avut o tentativa de a cocheta cu actoria, a fost si el selectat de acelasi regizor pentru a face figuratie intr-o scena.

Un alt aspect legat de Florentin Petre, pe care nu multa lume il cunoaste, este pasiunea sa pentru raliuri. El este membru al Campionatului de raliuri din Bulgaria, in care a si castigat prima sa competitie oficiala in luna mai a acestui an. De ceva timp se pregatese si in Romania, la Sibiu. Dupa ce va renunta la fotbal, va avea, se pare, posibilitatea de a alege intre cariera de fotbalist si cea de automobilist.


Tag-uri: fotbalis, dinamo, cariera, viata, scandalCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 17 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :