FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,346
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Innei

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Innei

 Q:   Intreaba despre Viata Innei       
Inna s-a nascut la 16 Octombrie 1986 in orasul Mangalia. Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata de familia sa care a sustinut-o in permanenta. Ia lectii de canto de la varsta de opt ani, Traian Broască fiind profesorul sau, alaturi de care a studiat indelung. Ulterior, Inna a avut cateva proiecte muzicale minore, care nu s-au bucurat de succesul scontat.

Talentul nativ este dublat de studiu, iar de-a lungul timpului a participat la diverse festivaluri muzicale. In copilarie bunicul sau o alinta "Inna", iar ulterior a decis ca acesta sa fie pseudonimul sau, deoarece este un nume simplu si usor de retinut. In adolescenta a acultat o gama variata de genuri muzicale, stilul sau favorit fiind cel electro-dance. Canta reata isi aminteste ca putea canta si fredona diverse cantece inca de la o varsta frageda, muzica fiind marea sa pasiune.

Desi copilaria si-a petrecut-o in orasul Neptun, interpreta a urmat cursurile licelului Economic din Mangalia. Dupa sustinerea si promovarea examenului de bacalaureat, Inna si-a inceput activitatea universitara in Constanta, unde a absolvit Facultatea se Stiinte Politice. La sfarsitul anului 2007, in incercarea de a se afirma pe plan muzical, i-a intalnit prin intermediul unui prieten comun pe membrii proiectului Play&Win.

Beneficiind de sprijinul acestui grup de producatori, Inna a inceput inregistrarile pentru albumul sau de debut. Odata cu dobandirea succesului, Inna a fost acuzata de publicatia romaneasca Uups.ro ca incearca sa isi ascunda trecutul, copilaria ei fiind in viziunea reporterilor cu totul alta decat cea oficiala. Interpreta a negat insa toate acuzatiile acestora. Desi si-a inceput cariera muzicala de putin timp, a reusit sa se faca cunoscuta atat in plan national cat si international, bucurandu-se de un succes enorm.


Tag-uri: cantareata, festivaluri, viata, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :