FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 510
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata e corecta?

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Viata e corecta?

 Q:   Intreaba despre        
Viata e corecta? Din discutiile cu amicii ajungi sa intalnesti termini care mai de care mai abstracti. Un exemplu este corectitudinea vietii. Majoritatea celor din jur considera ca viata e corecta cu unii, incorecta cu altii, justa sau injusta cu popoare, lumea intreaga uneori.

Sunt destule lucruri care ma amuza, iar asta e unul dintre ele cu siguranta. Probabil suntem o rasa de judecatori, nicidecum oameni. Sau toti oamenii sunt judecatori, mai nou ?

Sa trecem deci la subiect: Viata e sau nu dreapta ? Eu unul consider viata ca un ansablu de persoane ce vietuiesc in aceeasi lume cand nu e egala, nu e corecta. Egala ca lungime, egala ca nivel de trai, egala ca nivele de societate, s. a. m. d.

Cand o sa fie egala, fara sefi, fara subalterni, fara tampenii in genul, cand nu o sa mai poarte numele de euro, dolar, leu, sau cv in genu', atunci viata e corecta.
Cand nu esti redactor pentru 7 mil, si nici asistenta la 6jum, cu 10 mii de euro bani pentru post, platiti.. atunci o sa fie viata corecta.. Cand nu o sa mai stam sa ne gandim ca suferim din iubire, si ne vom gandi ca o sa fim fericiti, atunci poti spune ca viata e corecta.

Cand nu stai sa te gandesti...simti, fara sa regreti, fara sa ai teama, fara lacrimi de durere si tristetea care ne cuprinde in momente anoste, atunci viata e corecta. Si, cand nu o sa mai stam sa ne gandi la cat e viata de dreapta, sau nu, atunci o sa aflam ca e corecta, atunci ne vom bucura de corectitudinea ei. Pana atunci, avem de asteptat…

Pentru tine viata e corecta ? De ce ? Pentru ca mama si tata ti - au pus totul la nas, te - ai apucat de facut toate poftele prietenei, prietenilor, tie, tuturor, uitand ca nu esti corect cu legile naturii ?

Dincolo de toate, viata e corecta cand stii ca meriti tot ce ai, incorecta cand stii ca ti - a furat totul, si egala cand stii ca puteai avea mai mult, dar esti fericit de tot ce e in jurul tau.

By FW Editor


Tag-uri: viata, lacrimi, dreptateCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :