FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,518
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varsatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Varsatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Varsatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Varsatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii Compatibilitate si incompatibilitate

Varsatorii apartin corpului idealist si nu sunt interesati, in mod deosebit, de probleme sexuale. Este un fel de zodie contemplativa si cu tendinte spre filozofie,care acorda mare inters vietii si umanitatii. Conceptia generala este amabila si o larga prietenie inlocuieste iubirea posesiva si sexuala. in ciuda conceptiei lor generale, progresiste, Varsatorul este rigid in problemele de morala si tinde sa aiba conceptii invechite, in conditii de mizerie pot sa eovina niste incurca-lume invectivi si niste le-lenesi neajutorati. in conditii inferioare sunt stingaci, fac gafe si sunt inofensivi.

Au intentii bune, dar putina experienta si mai putina intelepciune. Varsatorul pozitiv este prietenos, util, susceptibil la lauda si felul idealist de apriv i lucrurile nu favorizeaza flatarea intru-totul, fericirea sau multumirea in casnicie, in special pentru barbati, si aceasta ii aduce afectiuni trecatoare. Varsatorii sunt agrabili si au obiceiuri agreabile, participa intens la ceea ce fac, lucru care place celor cu care vin in contact. Sunt invariabili sau bine dispusi si din aceasta pricina repurteaza succes in societate. in multe privinte sunt excentrici.

Pot fi uneori snobi, aceste excentricitati pot fi uneori tinta unor ironii. in exterior nu indica nici o emotie si mentine un aspect impasibil cu toate acestea natura temperamentului lor este foarte agreabila multora care-i admira si le invidiaza felul de a fi. Atentie, ei nu trebuie sa confunde agitatia cu entuziasmul. Unii Varsatorii sunt capabili de un entuziasm fara precedent. Pe deasupra ei nu intentioneaza sa ascunda calitatile si stralucirea. Au calitati speciale si inteleg sa lase ca sa li se cunoasca calitatile. Cand fac curte si in legaturi de dragoste sunt foarte artistici. Au abilitatea de a adresa complimente dragute, stiu cum sa-si aleaga adresarile sentimentale. Varsatorii vor studia foarte bine calitatile esentiale ale acelora pe care si-i aleg drept parteneri si pot evita multe deziluzii.


VARSATORUL SI BERBECUL: Instabilitatea Berbecului si calitatea de a nu intelege a lui Venus va provoca neintelegeri,orice combinatie intre ei este in intregime riscanta.


Varsatorul si BERBECUL

Instabilitatea Berbecului si calitatea de a nu intelege a Varsatorului va provoca neintelegeri,orice combinatie intre ei este in intregime riscanta. Uranus, stapinul Varsatorului., si Marte,care domina pe Berbec, fac de asemenea o combinatie exploziva. Berbecul este exasperat de calitatile prea schimbatoare ale Varsatorului. Berbecul, intr-o oarecare masura, poate sa fie suparat, iar Varsatorul il invesmanta in apa care se revarsa, a intregului sau entuziasm. Nu au sanse sa fie amindoi.

Varsatorul si TAURUL

Daca acestia doi asteapta dragoste, compatibilitatea lor ii inseala - ei nu se pot uni. Imprevizibilul Varsatorul este prea mult pentru indolentul Taur. Taurul conservator actioneaza cu forta destul de timpuriu asupra nervilor ascutiti si asupra dinamismului Varsatorului si astfel lupta este gata. Amindoi iubesc comoditatea si comfortul, dar sunt uneori divergenti asupra modului cum sa le obtina. Taurul indragostit nu stie cum sa se comporte cu gentilete fata de Varsatorul refractar si sa-si impartaseasca secretele. Trebuie sa se gandeasca bine amandoi, cunoscand acestea inainte de a face casatorie.

Varsatorul si GEMENII

Acestia au o buna baza pentru compatibilitate. Gemenilor le place calitatea de surpriza a Varsatorului si amandoi adora schimbarea. Personalitatea dualista a Gemenilor. isi poate gasi complmentaritatea in personalitatea cu multe fete a Varsatorului. Nici unul, nici altul nu sunt prea arzatori in ceea ce priveste impulsurile sexuale si amandoi sunt intelectuali. Daca are loc casatoria intre acestia doi, Gemenii nu trebuie sa se simta dati la o parte sau ofensati cand Varsatorul vrea sa fie singur. Aceasta este numai o parte sufleteasca trecatoare.

Varsatorul si CANCERUL

Unirea acestora nu prea are sanse sa fie buna. Varsatorului ii place sa se manifeste pe scene sociale, ceea ce il va obosi pe potolitul si casnicul rac. Varsatorul. va dori sa-si imparta bucuriile, lucrurile bune cu altii din jurul lui, pe cand racul socoteste ca obligatiile familiare sunt cele care primeaza. Cu toata excentricitatea Varsatorului si felul de a fi al racului este probabil sa fie o unire buna, numai daca unul din ei este complet supus celuilalt.

Varsatorul si LEUL

Soarele (Leul) si Uranus (Varsator) fac casa buna. Leului ii plac surprizele si Varsatorul ii indeplineste aceasta dorinta. Ei au talent mutual pentru talentele altora. Amandorura le place sa ajute pe altii. Aceasta combinatie va putea fi ideala pentru parteneri intr-o afacere cand nu au de a face cu publicul. Ei isi dau seama de nevoile altora in probleĀ¬me intime si aceasta poate fi o combinatie fericita pentru amindoi.

Varsatorul si FECIOARA

Sistemul nervos al Fecioarei intra in tensiune din cauza surprizelor Varsatorului. Fecioare trebuie sa aiba o viata precisa, organizata, pe cand Varsatorului nu-i place sistemul hotarat de viata cand el nu o doreste. Varsatorul nu va suporta restrictia Fecioarei si Fecioara se indreapta pe propriul sau drum si isi va mentine placerea de a critica. Daca nu au aceeasi pregatire culturala si educatie, diferentele de baza dintre ei vor fi aproape de netrecut. Mai poate fi o sansa -daca se iubesc din scoala (inca de mici) sau daca au amandoi aceeasi meserie. Insa va fi mai bine pentru amandoi sa cumpaneasca bine inainte de a se avanta in necunoscut.

Varsatorul si CUMPANA

Aceasta combinatie poate fi de o rara perfectiune pentru ca amandoi iubesc aceleasi lucruri : Frumusetea, lumea buna, societatea. Venus, care domina Balanta si Uranus, care domina Varsatorul, se completeaza in toate laturile. intre ei exista afinitati perfecte. Numai o mica umbra se aseaza de-a curmezisul balantei El sau ea trebuie sa invete sa accepte nevoia de singuratate limitata a Varsatorului. si sa nu-i puna intrebari sau sa-i ceara explicatii. Aceasta este nevoia de baza a Varsatorului si trebuie sa cedeze daca vrea sa fie o casatorie miĀ¬nunata, altfel nu se poate.

Varsatorul si SCORPIONUL

Pentru acestia ar fi mai bine sa ramina numai prieteni. Casatoria va avea continuu o tensiune nervoasa pentru amindoi. Varsatorul ,cu tendinte de schimbare, va fi greoi pentru Scorpionn. Varsatorul , rezervat in probleme de dragoste, nu-l va satisface pe Scorpionn in cererile lui pasionate de dragoste. Scorpionnul inflexibil nu se va simti singur in convietuire cu Varsatorul dupa un timp. Casatoria nu va merge bine din cauza Varsatorului.

Varsatorul si SAGETATORUL

Acestia doi vor avea o viata placuta si fericita impreuna , pentru ca ei au multe puncte comune, ca fel de a fi. Sunt amandoi sociabili, fiecare in altfel si le place sa fie in fruntea grupurilor mari de relatii publice si spirituale. Le place la amindoi variatia pe care le-o aduce calatoriile si la amandoi le plac emotiile. Sagetatorul. este unul din putinele zodii care va intelege temperamentul Varsatorului si-l va trata in consecinta, chiar evitandu-i unele neplaceri. il trateaza pe Varsator cu consideratie si ii trateaza toanele cu indulgenta, exact cu indulgenta ce o acorda propriilor slabiciuni. Sagetatorul actioneaza biciclist (pedaleaza continuu pentru a merge inainte). Sagetatorul prin firea lui contribuie neitrerupt la aceasta conduita de fericire pentru amandoi.

Varsatorul si CAPRICORNUL

Este o unire putin probabil buna. Acestia doi sunt pur si simplu divergenti,atat in feIul de a fi, cat si in rezolvarile vietii. Preocuparile Varsatorului sunt largi, universale numai caminul nu-i da suficienta incantare. Pentru Capricorn interesele casei trec pe prim plan si tot timpul se cramponeaza de ceva. Varsatorul probabil dupa o bucata de viata rigida de plictiseala langa greoiul Capricorn, caruia nu-i merg prea bine socotelile va prefera sa plece in lumea larga. Capricornul influenteaza negativ Varsatorul ca o piaza rea.

Varsatorul si VARSATORUL

Aceasta ar fi cea mai buna unire pentru Varsator. Nu exista in lume o alta pereche mai statornica, mai in armonie unul cu altul decit acestia, dar ajung sa nu aiba ce manca. ei pot sa se inteleaga bine, dar dezorienteaza si exapereaza pe altii. Acesta este tip de cuplu intalnit in locuri si ranguri cu totul deosebite. Multi dintre primii misionari au fost cupluri de Varsator. din aceste combinatii ies copii care vor fi purtatori de forte ale demnitatii umane.

Varsatorul si PESTII

Aceasta nu ar fi o unire rea daca Pestii ar consulta horoscopul Varsatorului ca sa aiba rabdare si simpatie pentru Varsatorul care are rabdare si simpatie pentru omenire, iar Pestii, cu compasiuni pentru omenire, incat idealurile lor se cupleaza si-i indeamna sa paseasca impreuna firul nevazut al intelegerii si demnitatii umane. Pestele. va gasi in mod sigur in aceasta partenerul barbat. Orice Peste care doreste sa faca o casatorie durabila cu un Varsator va trebui sa-i dea acestuia satisfactia de orgoliu si nesiguranta continua.

Persoane importante - Darwin, Dickens, Edison, Lincoln


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :