FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,337
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Un pas inainte inseamna adaptare si diversificare

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Un pas inainte inseamna adaptare si diversificare

 Q:   Intreaba despre Un pas inainte inseamna adaptare si diversificare       
Un pas inainte inseamna adaptare si diversificare De ce n-ar vrea oamenii sa-si diversifice sursele de venit? Traim intr-o lume tot mai competitiva, o lume o lume in care tehnologia distruge vechile modele de afaceri si la fel de repede ceeaza altel noi. Acum zece ani, de exemplu, aparatele fax se vindeau ca painea calda. Dar astazi, datorita internetului, aceste fax-uri nu mai sunt in prim-plan. Stiind deci, ce stiti azi, daca ati fi fost producator de aparate de fax sau agent de vanzari in 1990, nu ati fi dorit sa va diversificati sursele de venituri? Bineinteles ca da! Asa stau lucrurile si cu serviciul dumneavoastra. Momentul diversificarii veniturilor nu este acela in care vremurile sunt grele sau dupa ce v-ati pierdut serviciul. Momentul divesificarii este ACUM, cat timp aveti un serviciu, cata vreme sectorul dumneavoastra e viu si in miscare, nu dupa ce a murit.
Cu schimbarile spectaculoase care se petrec la fiecare cativa ani, in loc de decade sau secole, persoanele inteligent isi fac planuri pentru ce-i mai rau si spera la ce-i mai bine. Iar o parte din planificarea pentru cazul cel mai rau este sa-ti diversifici veniturile cat mai poti! Tehnologia accelereaza ritmul schimbarilor din lume, nu exista nicio indoiala. Dar asta nu inseamna ca toate produsele de tehnologie marunta si-au pierdut valoarea. Dimpotriva, unele articole vechi, de nu se stie cand, sunt atat de practice incat pur si simplu sunt de neinlocuit. Cand o revista de design ditre cele mai cunoscute l-a intrebat pe Doug Chaing, director de design la Lucasfilm, compania care realizeaza scenariul si produce "Razboiul Stelelor", ce inventie a fost cea mai valoroasa pana in secolul XXI, el a raspuns: "Cel mai simplu instrument, creionul, ne va ajuta sa conturam dezvoltarea tehnologica promisa pentru secolul XXI... el presupune capacitate de creatie, comunicare, inregistrare, transfer si structurare a ideilor. Mereu disponibil si usor de achizitionat, creionul este indispensabil. Daca stai sa te gandesti, creionul, cu tehnologia lui marunta, are avantaje pe care internetul de inalta tehnologie nu le poate imita. Creioanele sunt ieftine, mici, portabile, intotdeauna "pornite" si, spre deosebire de de computere, cand se rup, le ascuti si te intorci la treaba. Astfel, creionul va avea intotdeauna un loc al lui, indiferent cat de inalt tehnologizata devine lumea. Nu putem spune acelasi lucru si despre produsele inalt tehnologizate, cum ar fi telefoanele mobile echipate cu internet. La urma urmei, oamenii pot sa traiasca si fara ele. Dar v-ati gandit sa traiti vreodata fara apa curata? Sau fara produse pentru sanatate? Sau fara sampon? Sau fara alte multe produse gospodaresti? IMPOSIBIL! Asa cum modestul creion ne va schita progresul tehnic de maine, banalele noastre bunuri si servicii casnice vor continua sa alimenteze o economie globala aflata in crestere. Va exista intotodeauna o o cerere uriasa de de produse si servicii.
In fiecare an, milioane de oameni vor castiga miliarde de dolari furnizand produse in toata lumea. Asa ca de ce nu va pozitionati corespunzator activitatea, incat sa obtineti si dumneavoastra ceva? De ce acceptati ca oamenii isteti prefera sa isi diversifice sursele de venit decat sa isi adune veniturile. Ce cale de diversificare ar fi mai buna decat sa scoateti bani din produsele pe care, oricum, tot trebuie sa le cumparati lunar? In aceasta situatie nu mai stati pe ganduri! Asigurati-va siguranta zilei de maine diversificandu-va veniturile astazi!
Un pas inainte inseamna adaptare si diversificare - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
sursa imaginii : freedigitalphotos.net


Tag-uri: bani, tehnologie, internet, fax, venituri, surse, lucasfilmCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :