FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 516
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Totul despre cel mai mare MMORPG al tuturor timpurilor. Ghidul complet al World of Warcraft in wowbox.ro.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Totul despre cel mai mare MMORPG al tuturor timpurilor. Ghidul complet al World of Warcraft in wowbox.ro.

 Q:   Intreaba despre Totul despre cel mai mare MMORPG al tuturor timpurilor. Ghidul complet al World of Warcraft in wowbox.ro.       
Totul despre cel mai mare MMORPG al tuturor timpurilor. Ghidul complet al World of Warcraft in wowbox.ro. Nu e nici un secret: World of Warcraft este cel mai mare joc online al tuturor timpurilor.

Evolutia sa este de-a dreptul impresionanta. In vreme ce marea majoritate a jocurilor MMORPG nu rezista mai mult de 3, poate 4 ani, World of Warcraft are deja o istorie de 10 ani. Cu adevarat impresionant este modul in care acest joc a crescut. In acest moment exista peste 11 milioane de conturi active iar numarul se asteapta sa creasca si mai mult o data cu lansarea noul expansion anuntat de Blizzard: World of Warcraft Cataclysm.

Pentru un joc atat de complex, este nevoie de un ghid la fel de complex. Jocul vine cu cateva instructiuni si ghiduri insa toate la un nivel elementar. Jucatorul trebuie sa descopere de unul singur cea mai mare parte a jocului.

Avand in vedere complexitatea lumi i, acest lucru este practic imposibil, oricat de mult ar juca. Din aceasta cauza, au fost create site-uri speciale ce ofera jucatorilor informatii complete legate de World of Warcraft. Aceste site-uri functioneaza ca o uriasa baza de date comune, sau ca o culegere de cunostinte de la milioane si milioane de jucatori. De exemplu, un jucator descopera ceva in World of Warcraft (un item nou, o zona secreta, un loc bun de facut experienta, etc). Acel jucator se poate inregistra la o astfel de baza de date si posta acolo descoperirea sa.

Exista numeroase astfel de site-uri pe internet insa in Romania nu sunt decat cateva. Comunitatea romana de World of Warcraft nu este foarte importanta. Multi joaca pe servere pirat iar acest lucru afecteaza mult experienta jocului.
Dintre aceste putine site-uri romanesti, poate cel mai bun este wowbox.ro.

Wowbox.ro vine cu numeroase articole, ghiduri si informatii legate de joc. Practic, un jucator poate gasi intr-un singur loc o intreaga biografie World of Warcraft.
Pentru pasionatii de World of Warcraft, wowbox.ro este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de informare. Indiferent daca sunteti jucatori profesionisti (cu experienta) sau la inceput, wowbox.ro este o sursa buna de informatii si strategii legate de World of Warcraft.

By FW Editor


Tag-uri: site, jocuri, mmorpgCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 07 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :