FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 323
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tomb Raider- Underworld

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Tomb Raider- Underworld

 Q:   Intreaba despre Tomb Raider- Underworld       
Tomb Raider- Underworld Cei de la Crystal Dynamic au avut o datorie destul de grea fata de fanii seriei "Tomb Raider" . In acelas timp, ei trebuiau sa pastreze formula de succes a seriei, improspatand insa putin reteta traditionala cu ajutorul condimentelor next-gen si niste mirodenii de gameplay, pentru infrumusetarea jocului ca un tot unitar.

Dupa reinventarea seriei cu "Tomb Raider : Legend" , respectiv "Anniversary" , Cristal Dynamics vor sa se intreaca pe ei insisi in noul episode al seriei, ce o are in prim-plan pe frumoasa britanica, Lara Croft; cel putin asta este impresia lasata de joc, dupa cateva zile de practica.

Pe mana Larei Croft, producatorii au lasat numeroase trucuri, care sa te faca sa tresari, prin spectaculozitate si dinamism. In afara de platforming-ul a la "Prince of Persia" , "T omb Raider Underworld" ne propune o aventura de mare anvergura prin diferite locatii exotice, in stilul cu care deja ne-am obijnuit.

Schimbarile mari apar in materie de level-design si gameplay, aceste doua elemente mergand mana in mana. Puzzle-urile beneficiaza de o atentie mai sporita, aici avand nevoie de unele elemente de decor pentru a fi infapuite. Nu este vorba de elemente statice numai, ci si de diferite obiecte cu care Lara poate interactiona.

Povestea din noul episod "Tomb Raider" este lucrat mai chibzuit, dand impresia unui joc epic. Astfel ca, de aceasta data, deciziile pe care le va lua Lara Croft vor avea un effect mai mult au mai putin benefic asupra aventurilor ei.

In cautarea de artefacte, Lara isi da seama ca aceasta fuga dupa avutii runice poate duce la consecinte catastrofale asupra planetei, ea avand nevoie de un pic de ratiune in judecata-i pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit.

Dupa cateva ore de joc incepi sa iubesti jocul, chiar daca nu toate iti ies inca de la inceput si trebuie sa te lupti cu fiecare decizie. Pana la urma, in dificultatea sa, sta frumusetea fiecaru joc!

"Tomb Raider Underworld" este pe langa o revenire si mai verosimila la radacinile seriei, o piatra de capatai pentru viitoarele jocuri action-adventure, iar alturi de toate acestea, un joc cu adevarat frumos care merita incercat!


Tag-uri: tomb raider, lara croft, pcCategorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :