FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 485
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sanziana Buruiana Este Frumoasa, Sexoasa si Licentiata

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Sanziana Buruiana Este Frumoasa, Sexoasa si Licentiata

 Q:   Intreaba despre Sanziana Buruiana Este Frumoasa, Sexoasa si Licentiata       
Cine a zis ca frumusetea este biletul care iti garanteaza succesul, s-a inselat. Pentru a reusi in viata, e nevoie si de scoala, a zis nu demult blonda-filosoafa Sanziana Buruiana. Si nu e singura care a luptat trup si suflet pentru un zece.

Exemplul i-a fost urmat si de alte frumuseti autohtone. Multi sunt tentati sa spuna ca sunt frumoase si sexi si ca la asta se rezuma totul, dar se pare ca pe langa aceste calitati mai au si altele, una dintre ele reflectandu-se in notele din carnet. Sanziana a terminat facultatea cu brio, dupa ce a dat examene peste examene. Fiind o tocilara in liceu, a reusit sa isi demonstreze calitatile intelectuale si pe bancile facultatii, fiind o studenta buna, care afirma ca a lua t notele nu pe baza fizicului ei ci pe baza inteligentei.

Nu se stie cat de exploziva era la orele de curs, insa blonda devenita faimoasa pentru perlele ei sustine ca este fata de nota zece pe toate planurile. Pe langa prezentarile de moda si aparitiile la tv a reusit sa fie si o studenta buna, terminand o facultate buna, luandu-si si masteru tot cu nota maxina. Sanziana sfatuieste cu un aer profetic pe tinerele din ziua de azi care vor sa fie cunoscute, sa nu neglijeze scoala deoarece au mare nevoie de ea, si pot ajunge departe doar cu ajutorul invataturii.

Pentru a ajunge cineva nu e de ajuns doar frumusetea ci si inteligenta, si se pare ca blonda le are pe ambele, dandu-le peste nas celor care spun despre cele ca ea ca nu sunt capabile de altceva decat de a defila pe scena, ea dorindu-si ca pe viitor sa intre si in politica, sau sa faca o cariera in televiziune.


Tag-uri: fotomode, televiziune, succesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 05 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :