FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 513
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Saints Row 2

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Saints Row 2

 Q:   Intreaba despre Saints Row 2       
Saints Row 2 Un joc bun al celor de la Volition, care are la singleplayer in plus si modul cooperativ, „Saints Row 2” este un joc relativ vechi, care si-a facut aparitia in 14 oct. 2008. Este plasat la cativa ani distanta fata da prequel, insa locatia ramane aceeasi, adica orasul Stillwater.

Pe parcursul jocului, ni se desfasoara in fata ochilor povestea unui membru al bandei Saints care s-a ridicat de-a lungul anilor in randurile bandei pana ce a reusit sa o conduca de unul singur. Acesta esti tu – sau aceasta, dupa caz.

Daca prequelul te constrangea sa joci exclusiv cu un personaj masculin, acum ai posibilitatea sa dai frau liber imaginatiei, prin intermediul meniului de creare a avatarului. Poti crea personaje masculine sau feminine, le poti stabili trasaturi faciale si corporale in d etaliu, etnia, dar si multe altele. Mai apoi, trebuie sa iti alegi stilul de lupta pe care avatarul sa il utilizeze in joc, vocea acestuia si multe alte elemente.

Din punct de vedere al povestii, se observa o oarecare asemanare cu cea din prequel, dat fiind faptul ca din nou, trei bande rivale iti tot pun bete in roata. Depinde de tine sa le invingi pentru a putea consolida pozitia bandei Saints…scenariu tipic de joc cu gangsteri!

Ai putea crede ca actiunea se desfasoara intr-o alta metropola, intrucat, asemanarile nu se intalnesc si in ceea ce priveste orasul. Insa actiunea nu se desfasoara in alta metropola , ci in acelas Stillwater, cosmetizat putermic, ce-i drept si marit considerabi.

In joc ai libertate de miscare dar si difeite cladiri- nu mai putin de 100 de tipuri de cladiri pe care le poti vizita, dintre care 9 sunt situate in ghetouri. Pe acestea din urma vei avea posibilitatea sa le cumperi. Nu doar ca iti alveaza progresul, ci daca te simti inspirat si creativ, le poti decora dupa bunul plac. Astfel ca, daca la inceput casa arata asemenea unei latrine, cu putin timp si bani o poti face sa straluceasca!

Cu cat casa iti arata mai bine, cu atat respectul pentru tine va creste si se va traduce prin ajutorul oferit in misiuni de ceilalti membrii ai bandei Saints.

Prea multe despre alte aspecte nu ar mai fi de vorbit, in afara faptului ca arsenalul si gama de miscari s-au imbogfatit mai mult decat considerabil.

Totodata, daca stai prost cu munitia , sau doar vrei sa iti maresti sansele de supravietuire intr-un schimb de focuri, poti sa iei ostatici, pe care ii vei folosi eventual ca scut uman. Acest lucru e valabil si in cazul adversarilor, astfel ca intensitatea luptelor va fi crescuta.

Distrati-va si aveti grija…deciziile luate au importanta lor!


Tag-uri: thq, saint row, sequel, pc, xboxCategorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :