FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 903
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu Si Cariera Ei In Medicina

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ruxandra Hurezeanu Si Cariera Ei In Medicina

 Q:   Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu Si Cariera Ei In Medicina       
Dorind sa duca mai departe prestigiul familiei, Ruxandra Hurezeanu a optat sa fie una dintre studentele Facultatii de Medicina. A incantat-o intodeauna ideea de a deveni un medic renumit (ca tatal ei), sa poata alina suferinta semenilor sai, sa-i ajute din punct de vedere medical.

Fiind o studenta eminenta, a terminat facultatea cu nota maxima, oferindu-i-se apoi posibilitatea de a-si perfectiona cunostintele in Franta. Nici un moment nu a ezitat in fata sansei ce i se oferise. In orasul francez Paris a urmat un masterat in Management Medical, specializandu-se in marketing farmaceutic. Aceste cursuri Ruxandra Hurezeanu le-a urmat la „Ecole Superieure de Commerce de Paris”. Aici a intalnit persoane cu un bogat bagaj de cunostinte si a studiat alaturi de tineri ambitiosi.

Intoarsa in tara, Ruxandra Hurezeanu s-a alaturat mamei sale in afacerea farmaceutica pe care aceasta o incepuse cu multi ani in urma.

Avea destule cunostinte pentru a lucra alaturi de mama sa, dar ea si-a dorit mai mult si a inceput sa studieze la Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor Bucuresti, in colaborare cu Universitatea din Washington, Seattle.

Dorinta puternica de a invata i-a dat Ruxandrei Hurezeanu o mare putere de munca si o forta incredibila de a retine cat mai multe cunostinte ce urmau sa o ajute in cladirea unei cariere de succes in industria farmaceutica.

Dorind sa detina controlul asupra muncii ei, Ruxandra a urmat doctoratul in cadrul Universitatii Medicale Carol Davila din Bucuresti. Cu un bagaj de cunostinte foarte bogat, Ruxandra Hurezeanu se numara printre putinele femei de afaceri cu studii superioare de inalta calitate.


Tag-uri: cariera, medicina, facultate, farmacieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :