FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,453
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu In Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ruxandra Hurezeanu In Copilarie

 Q:   Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu In Copilarie       
Ruxandra Hurezeanu, nascuta in anul 1974 la Targu-Mures, Romania, provine dintr-o familie de oameni culti. Tatal, era medic neurolog iar mama farmacista. Ruxandra Hurezeanu, impreuna cu fratele ei s-au bucurat de toata atentia si rasfatul parintilor.

Traind intr-un oras cu o bogata cultura, Targul Mures, copiilor le placea sa viziteze orasul impreuna cu parintii. Targul Mures este un oras cu memorabile cladiri istorice si importante puncte de atractie turistica. Piata Centrala sau Piata Trandafirilor cum mai este numita, datorita miilor de trandafiri ce imbraca parcul si trotuarele, este locul unde se desfasoara „Targul de pe Mures” sau punctul central din care orasul a inceput sa se extinda. Un alt repe r, un punct turistic important in Targul Mures este Cetatea medievala. Aici au loc diferite actiuni cultural-artistice, existand expozitii de cultura si fotografie. Din punct de vedere istoric, orasul Targul Mures este unul dintre cele mai bogate din tara, existand cladiri cu o uriasa valoare in patrimoniul national precum: Biserica reformata cu un turn, Templul israelit, Casa Teleki, Casa cu arcade, Muzeul de Etnografie si Arta Populara, Muzeul de Istorie sau Monumentul latinitatii.

Atat Ruxandrei Huruzeanu, cat si fratelui ei, le-au placut viata de oras, deoarece parintii le-au purtat pasii prin cele mai minunate locuri din orasul Targul Mures, dar totodata asteptau cu nerabdare vacantele la tara, la bunici. Aici, impreuna cu copii din sat, colindau dealurile, ascultau susurul lin al apelor, se scaldau si nu de putine ori se ascundeau printre mioarele ce pasteau pe imasuri.

Dupa revolutia din 1989, cand Ruxandra Hurezeanu avea 16 ani, mama sa, farmacista, a fost prima femeie ce si-a deschis o farmacie particulara in orasul Targul Mures. Avand in familie parinti ce lucrau in domeniul medical, mai tarziu, visul Ruxandrei Hurezeanu a fost acela de a deveni medic.


Tag-uri: medicina, familie, neurolog, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :