FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 382
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Romanul s-a nascut...barfitor

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Romanul s-a nascut...barfitor

 Q:   Intreaba despre Romanul s-a nascut...barfitor       
Romanul s-a nascut...barfitor Nimic nu este la mai mare cautare in Romania decat barfa. O vedeta nu este populara daca nu face ceva iesit din comun, ceva care sa atraga comentariile celor din jur. In special in cazul celebritatilor autohtone, acest element este de baza in ceea ce priveste dezvoltarea lor profesionala.

In momentul in care o vedete nu apare intr-o impostaza indecenta, nu este in conflic deschis cu alta vedeta, nu se implica intr-o relatie extraconjugala si asa mai departe, atunci acea vedeta nu este urmarita. Daca nu exista interes din partea publicului, cariera respectivei celebritati nu poate avansa.

Urmarind acest aspect, oameni intreprinzatori au inteles ca se pot castiga bani frumosi din asta. Initial au aparut revistele mondene si cele de paparazzi insa nu a fost suficient. Publicul era „i nfometat” si se vroia mai mult. Asa cum era firesc, televiziunea a urmat exemplul din presa si primele emisiuni mondene au fost lansate pe posturi precum TVR 1, Antena 1 si PRO TV. Succesul a fost unul imens si i-a uimit pana si pe realizatorii acestor emisiuni. Acestia au prins curaj si au inceput sa atace subiecte din ce in ce mai "lipsite de perdea".

Ultimul pas a fost facut in momentul aparitiei primului site de mondenitati din Romania. Desi timid la inceput, subiectul s-a dezvoltat si pe internet. In scurt timp, internetul a devenit mediul media numarul 1 la promovarea acestor stiri. Uimitor, cei ce citeau aceste stiri zilnic faceau parte din toate mediile sociale. Ba mai mult, s-a constatat ca cei mai multi cititori sunt din mediul urban, intre orele 10 si 18:00. Explicatia? Foarte simplu: romanul se plictiseste la birou si ce e mai interesant decat o stire mondena?

Romanul nu s-a nascut poet de vreme ce nu a mai existat nici un poet major de la Eminescu incoace. Romanul s-a nascut barfitor lucru dovedit de succesul incredibil de care se bucura aceste site-uri, emisiuni si reviste de gen la noi in tara. Nimic nu este mai bun, ca subiect de conversatie decat ce a mai facut Bote sau Bianca Dragusanu, ce masina mai conduce fiul lui Prigoana sau in ce toaleta publica a intrat Daniela Crudu.

By FW Editor


Tag-uri: barfe, vedete, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :