FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 269
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Raluca Moianu: Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Raluca Moianu: Copilarie

 Q:   Intreaba despre Raluca Moianu: Copilarie       
Raluca Moianu s-a nascut pe data de 24 iulie 1969 la Bucuresti, Romania. Ea provine dintr-o familie in care educatia si bunul simt erau pe primul plan in ceea ce privea cresterea copiilor. Raluca nu este singurul copil al familiei Moianu, ea mai are un frate care este casatorit si are un copil.

Deoarece tatal sau era diplomat atasat in Bogota, Columbia, Raluca Moianu si familia s-au mutat in Bogota dupa ce ea a urmat cursurile scolii primare in Romania. Scoala generala si liceul le-a urmat in Bogota unde si-a petrecut si copilaria. Avand in vedere violentele care au loc mereu in Columbia, Raluca era insotita de cineva atunci cand mergea la scoala si niciodata nu putea sta sa se joace afara cu copii.

Era practi c inchisa intr-o colivie deoarece trebuia mereu sa aiba grija de viata ei pentru ca pericolele erau la tot pasul. Familia Ralucai era foarte grijulie cu cei doi copii si mereu aveau grija ca celor mici sa nu le lipseasca nimic. Fiind fata, Raluca Moianu era mereu tinuta in casa si protejata mai mult decat fratele ei.

Din acest punct de vedere ea era foarte geloasa dorindu-si sa se plimbe pe afara si sa cunoasca cat mai multi oameni. Mai multa libertate a avut insa atunci cand a mers la liceu deoarece devenise o adevarata domnisoara si se putea descurca mai bine in oras. Raluca Moianu a urmat cursurile liceului bilingv Louis Pasteur unde a studiat doua limbi straine; franceza si spaniola si pe langa acestea multe alte materii care i-au fost de mare folos in viitor.

Raluca se putea bucura de o cultura generala vasta deoarece cunostea patru limbii straine: franceza, spaniola, engleza si rusa, cele din urma studiate in Romania. Deoarece era intr-o tara straina si nu cutreiera orasul Bogota, Raluca nu avea prieteni acolo dar nici in Romania deoarece plecase de la o varsta foarte frageda. Toate acestea insa nu au impiedicat-o niciodata sa comunice cu cei din jurul sau si sa fie o prezenta placuta.


Tag-uri: copilarie, columbiaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :