FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 860
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oana Zavoranu A Supravietuit Cutremurului Din '77

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Oana Zavoranu A Supravietuit Cutremurului Din '77

 Q:   Intreaba despre Oana Zavoranu A Supravietuit Cutremurului Din '77       
Cutremurul din 1977 a facut multe victime in Romania. Oameni simpli dar si actori, cantareti si personalitati celebre si-au gasit sfarsitul sub ruine. In 1977, Oana Zavoranu, pe atunci Oana Banicioiu, era doar o fetita in varsta de numai trei ani.

Ea locuia impreuna cu parintii sai in Bucuresti si mai avea doua surori gemene mai mari. Deoarece tatal sau era in spital iar mama sa la serviciu, de copile avea grija bunica din partea mamei. Cand tatal a fost externat din spital, unde suferise o operatie, acesta a dorit sa aiba alaturi de el pe fetita lui draga, Oana.

Desi el le iubea enorm si pe gemene, chiar daca acestea nu erau copilele lui in mod direct, Nelu Banicioiu a dorit ca in acea seara nefasta sa fie adu sa acasa Oana. Mama Oanei a sunat-o pe bunica ce avea grija de copile si a rugat-o sa o duca pe Oana acasa la tatal sau. Astfel, cand cutremurul s-a produs, Oana Zavoranu era cu mama si cu tatal sau, iar bunica era cu gemenele la ea acasa. In acel cutremur au murit multe persoane dragi lor, printre care si surorile vitrege ale Oanei, bunicii, dar si cateva rude care locuiau in acel bloc.

Intreaga familie a fost distrusa, insa Oana Zavoranu era prea mica sa isi dea seama ce se intampla cu adevarat. Oana nu isi aminteste decat ca era mult praf si fum si ca totul in jur se prabusise. Ea avusese foarte mare noroc ca tatal sau a vrut-o langa el in acea seara, astfel salvandu-i viata.

De atunci Nelu Banicioiu a ramas ca un inger salvator pentru tanara, iar ea isi aminteste cu mare drag. Deasemenea, Oana Zavoranu a marturisit ca nu a fost prima data cand tatal sau a salvat-o. Se pare ca mama sa nu a vrut sa pastreze sarcina cand a aflat ca e insarcinata insa tatal a amenintat-o ca o reclama la politie. Dintotdeauna el si-a dorit un copil iar pe Oana Zavoranu a iubit-o nespus de mult.


Tag-uri: cutremur, romania, 1977Categorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :