FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 288
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Noi nu ne vindecam

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Noi nu ne vindecam

 Q:   Intreaba despre Noi nu ne vindecam       
Noi nu ne vindecam Nu..noi nu ne vindecam de amintirile verii in care ajungeam acasa dimineata, plecam dupa trei ore si ajungeam a doua zi, Nu, noi nu uitam copilaria fiecarei veri, in care strada de la tara ne tine loc de teren de fotbal, stadion al viselor, teren de tenis, loc de joaca pentru cei mari si cei mici deopotriva.

Noi nu uitam primele fete, primele prostii, primele si ultimele fumuri. Nu uitam curiozitatile si zambetele tuturor, nici lacrimile fetelor, care ne pareau atat de slabe, lipsite de forta fizica si psihica…

Noi nu uitam cum fiecare vara ne place mai mult, tot mai mult, cum seara de seara gaseam alte lucruri noi de discutat. Nu uitam de cei mai inteligenti, de cei mai amuzanti, de cei mai buni povestitori si nici de cea mai proasta companie. Nu uitam niciuna din povestile auzite pe bancile copilariei, nici primul “ te iubesc ” al vreunei copile, intr - o clasa primara.

Nu ne vindecam de verile pe la bunici, caldura si somnul de dupa - amiaza. Nu uitam fotbalul de la marginea padurii, facut cu toti cei care isi vizitau bunicii, pe care ii vedeai o singura data in an, dar mereu erati cei mai buni prieteni.

Cum am putea sa ne vindecam de iesirile pe strada bunicilor, in care se strangeau toti adolescentii, in care povesteai, vorbeai si radeai fara sa iti faci griji de ceva ? Sunt lucruri de care pur si simplu nu te poti vindeca…

Nu, noi nu uitam nimic. Nu uitam de fetele care ne - au facut sa radem, nii de baietii care au facut posta prima data o fata. Nu uitam de veri, de frati, de prieteni si amici ce ne - au fost mereu aproape, sau in cele mai multe cazuri.

Nu inlocuim toate amintirile cu manualele liceului si anii de facultate. E imposibil sa aruncam zambete pentru griji, rasete pentru lacrimi si libertatea pentru lanturi.

Ne ocupam locul in societate ca toti ceilalti, platim postul pentru a avea un job cum se face intr - o “ societate civilizata “, dar continuam sa cantam. Cantam pe ritmurile de hip - hop ale strazii din copilarie, strigam, Vescan, Cheloo, Krypt, Camuflaj, Perchezitia, Bitza, La familia ( old school ), Parazitii, Kreuzet, toata echipa care a lucrat pentru Ilogic Mixtape. Nu, noi nu uitam nimic.

Noi nu ne vindecam de amintirile frumoase…

By FW Editor


Tag-uri: amintiri, lacrimi, varaCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :