FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 374
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Nazdraveniile Lui Mugur Isarescu Din Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Nazdraveniile Lui Mugur Isarescu Din Copilarie

 Q:   Intreaba despre Nazdraveniile Lui Mugur Isarescu Din Copilarie       
Mugur Isarescu a fost un copil educat care asculta mereu de parinti si de bunici insa mai mult de doica ce avea grija de el si pe care o alinta Nana. Intotdeauna isi facea temele pentru scoala si nu lipsea niciodata de la ore chiar daca de cele mai multe ori tentatia de a fugi cu ceilalti copii din clasa la Olt era mare.

Cea mai mare parte a copilariei si-a petrecut-o la tara la Sirineasa, la bunicii din partea mamei. Acolo el era cunoscut drept un copil cu bun simt iar mama sa era foarte mandra de acest lucru. La Sirineasa, Mugur Isarescu avea si cel mai bun prieten: un copil de etnie rroma pe nume Picioi. Acestui copil, Mugur Isarescu ii dadea tot ce avea prin buzunare: dulciuri, fructe si chiar bani. Deoarece e l era un copil educat si harnic intotdeauna isi ajuta bunicii si mergea cu vitele pe coasta dealului iar cat animalele pasteau el se scalda in Olt alaturi de ceilalti copii din sat.

Era foarte fericit in aer liber si adora sa zburde pe pasunile intinse de la tara. Mugur Isarescu nu facea niciodata diferente intre copiii din sat, pentru el toti fiind la fel.
Fiind invatat de mic copil bunele maniere si de rusinea de a minti, Mugur Isarescu a incerca intotdeauna sa nu calce stramb fata de nimeni. Nu isi mintea niciodata bunicii si ii ajuta asa cum stia el mai bine.

Ii placea sa ajute la muncile campului, dar cel mai mult toamna cand era culesul strugurilor. Aceasta placere a sa este si astazi cand participa, in functie de timpul liber, la strangerea recoltei. Mugur Isarescu are o cultura impresionanta de vita de vie, o parte fiind mostenita de la parintii sai si care se afla pe vechile meleaguri natale.


Tag-uri: educatie, cursuri, pasiune, traditieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :