FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 370
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Momente De Glorie In Cariera Lui Keanu Reeves

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Momente De Glorie In Cariera Lui Keanu Reeves

 Q:   Intreaba despre Momente De Glorie In Cariera Lui Keanu Reeves       
Aparitia lui Keanu Reeves in productia „Speed” a facut ca el sa devina faimos in intreaga lume si mai ales dorit de foarte multi regizori in productiile lor.

Cu toate acestea, Keanu Reeves a continuat sa apara in filme experimentale sau sa interpreteze roluri minore. El a facut furori cu rolul sau din romanticul film „A Walk in the Clouds” si a starnit o multime de barfe datorita refuzului sau de a mai juca in „Speed 2: Cruise Control” si alegand sa joace in „Hamlet”.

Chiar daca a fost criticat, el a continuat sa joace in filme cu buget mare, filme precum „Chain Reaction”, „Feeling Minnesota”, „The Devil's Advocate” (alaturi de Al Pacino si Charlize Theron) si „The Replacements .

Rolul din „The Devil's Advocate” i-a adus o mare faima si a primit o multime de critici pozitive din partea oamenilor de specialitate. Datorita rolului din acesta productie el a fost remarcat si distribuit pentru trilogia „Matrix” unde la fel s-a descurcat de minune si a facut furori atragand numai laude asupra sa si felicitari din partea unor importanti oameni de film.

Dupa aceste roluri dure, el a primit un rol mai linistit in „The Gift” dupa care a facut furori in productii precum „The Watcher”, „Sweet November” si „The Replacements”. Filme precum „The Matrix Reloaded” si „The Matrix Revolutions”, „Something's Gotta Give” dar si „Constantine” au demonstrat ca actorul Keanu Reeves este unul din cei mai buni actori si unul din cei mai doriti de catre public. A mai jucat in „Dangerous Liaisons” si a avut roluri principale in filme ca „Constantine” si „Point Break”.

Keanu a cantat la chitara bass in formatia de muzica grunge Dogstar, in timpul anilor 1990 si ulterior in trupa Becky. Intr-un chestionar online din anul 2006, a fost inclus in Top 10 al „Celebritatilor Favorite ale Americii”. La data de 31 ianuarie 2005, Reeves a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. In prezent, el doar ce a finalizat filmarile la productia „Henry's Crime” , filmari ce incepusera in decembrie 2009 si prezentata pe 19 septembrie 2010 la Toronto.


Tag-uri: momente, actor, cariera, productieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :