FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 693
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Misteriosul Carnaval de la Venetia

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Misteriosul Carnaval de la Venetia

 Q:   Intreaba despre Misteriosul Carnaval de la Venetia       
Misteriosul Carnaval de la Venetia Venetia este unul dintre cele mai vizitate orase ale Italiei, ocupand incontestabilul loc 1 in topul celor mai romantice destinatii din lume. Este locul ales de foarte multi dintre indragostiti, dar si ce cei dornici de distractie si de aventura.

Distractia atinge apogeul din 10 februarie, cand Venetia devine din nou, pentru doua saptamani, o lume fantasmagorica a paradelor stradale si a balurilor somptuoase, a mastilor si a costumelor stralucitoare.

Poti fi Madame Valmont sau Lucrezia Borgia si poti dansa cu Mozart sau Cassanova. E vremea cand intregul oras se transforma intr-o scena uriasa, pe care se deruleaza reprezentatii teatrale si ceremonii. Muzicienii, dansatorii, acrobatii si magicienii inunda strazile Venetiei.

Locul central al sarbatorii este piata San Marco, cea ma i vasta zona in aer liber din Venetia. Aici se inaugureaza in fiecare an carnavalul. Te vor hipnotiza muzica, dansul si libertatea de-a petrece pana in zori sub anonimatul mastilor, un veritabil simbol al spiritului libertin al venetienilor din secolele trecute.

Ascunzand identitatea, masca facea din seductie o arma cu mult mai incitanta, permitea infidelitatea si amestecul claselor sociale. Secolul al XVIII-lea a fost martorul zilelor de glorie ale Carnavalului. Prin anii ‚30 acesta a fost interzis de catre Mussolini, insa traditia a fost reluata din 1979.

In perioada Carnavalului, hotelurile sunt luate cu asalt de catre turisti. Preturile pe noapte variaza de la 320 de euro la 80 de euro.

Ziua ai distractia gratuita a atmosferei naucitoare a strazilor, iar noaptea incep cinele festive in decoruri somptuoase ale palatelor venetiene, valsurile si cadrilurile, Concertele Orchestrei de Camera a Venetiei si spectacolele de opereta.

Pentru o asemenea petrecere trebuie sa platesti un bilet inte 55 si 420 de euro, in functie de complexitatea programului serii. Au loc 24 de baluri oficiale, cele mai reusite fiind cele din palatele Zanardi si Pisani Moretta.

Daca ajungi aici pentru prima oara, nu uita sa vizitezi cateva puncte de reper ale Venetiei: Palatul Dogilor si Puntea Suspinelor, Torre dell’ Orologio, Podul Rialto, Basilica San Marco si Turnul Clopotului.

Piata San Marco poate fi considerată este unul dintre cele mai vizitate obiective ale orasului, piata fiind considerata si una dintre cele mai frumoase din lume

Sursa Imaginii - jupiterimages.com


Tag-uri: italia, mascaCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :