FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,387
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mesajele transmise de bani

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Mesajele transmise de bani

 Q:   Intreaba despre Mesajele transmise de bani       
Mesajele transmise de bani Foarte devreme in viata, oamenii incep sa inteleaga mesajele transmise de bani. Din momentul in care copiii pot sa stapaneasca realitatea adultilor, transforma ceea ce vad in in reguli subconstiente despre viata, aici fiind inclus, desigur, si mesajul despre bani. Aceste mesaje despre bani nu reflecta neaparat realitatea din perspectiva unui adult. In schimb, poate reprezenta un adevar partial, care mai tarziu, in faza adulta, va fi perceput ca un adevar absolut. Acum este prea tarziu sa se mai poata schimba ceva. Un copil poate deveni un adult cu traume financiare din cauza conceptiilor financiare adanc inradacinate de catre familie.

Conceptiile legate de bani percepute in copilarie pot afecta convingerile si comportamentele noastre la maturitate. In general, oamenii nu sunt constient i de conceptiile lor legate de bani si de modul in care comportamentul lor daunator este determinat de acest aspect. Deseori, aceste mesaje invatate in timpul copilariei sunt atat de adanc inradacinate, incat individul nu pune la indoiala convingerea lui, chiar daca actionand in consecinta, poate cauza probleme repetate.

Este important sa intelegem ca unele conceptii legate de bani nu sunt din start bune sau rele, corecte sau gresite. Anumite conceptiilegate de bani ne pot fi foarte utile daca sunt aplicate in circumstante financiare adecvate. De exemplu, daca tu crezi ca meriti sa cheltuiesti bani pentru tine, nu este neaparat ceva rau. Dar daca faci asta netinand cont de circumstante, poate sa fie ceva distrugator. Crezand ca meriti ceva extravagant in loc sa faci economii pentru ziua de maine pote slabi situatia ta financiara. Avand o asemenea conceptie legata de bani, de cele mai multe ori se ivesc aceleasi consecinte care ar fi aparut in cazul in care acea persoana ar fi luat decizia constienta de a fi sarac. In mod frecvent, conceptiile noastre legate de bani sunt transmise de la o generatie la alta.
Ascunderea si economisirea banilor, neincrederea in banci sau in institutiile de investitii si saracia sunt comportamente care inca mai afecteaza copiii si nepotii membrilor familiei traumatizate de anumite experiente economice si financiare. Este importamt sa intelegem ca anumite conceptii legate de bani te pot face mai sarac din punct de vedere financiar, emotional sau spiritual.
Mesajele transmise de bani - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
sursa imaginii : freedigitalphotos.net


Tag-uri: bani, mesaje, financiar, economii, conceptiiCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :