FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 521
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Medicina Si Presa In Viata Oanei Cuzino

- Urmariti blogul meu.Sper sa va intereseze si sa comunicam.Va rog! by Cristyan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Medicina Si Presa In Viata Oanei Cuzino

 Q:        
Alunecarea artistei Oana Cuzino catre presa a tinut de context, de faptul ca ce visa nu se prea potrivea cu realitatea, iar atmosfera din medicina romaneasca de acum aproxiamtiv opt ani nu era prea grozava. Sistemul era destul de dictatorial si de incorsetat, greu de suportat de o purtatoare de aripi ca ea.

Fiind tanar rezident a fost obligate sa ajunga la sapte la spital, sa asiste la un raport de garda din care nu se intelegea mare lucru, iar apoi astepta ore intregi pana cand o baga cineva in seama, iar apoi completa fise sau bilete de externare. Ea nu isi dorise sa faca medicina pentru asa ceva, ar fi preferat sa faca garzi de noapte, sa stea ore intregi langa un pacient, sa invete lucruri noi. Insa a fost dez amagita si din acest motiv si-a dat seama ca poate sa faca si altceva.

Cochetase deja cu jurnalismul, prin diverse articole pe care le scria pentru mai multe ziare si suplimente, iar apoi a primit oferta de colaborare din partea Televiziunii Romane. A urmat debutul ei in televiziune, dar nu a renuntat nici la medicina. Pana in urma cu un an a fost medic practician in sistemul de stat, iar apoi si-a dat examenul de specialitate, primariatul, si-a luat doctoratul, iar acum este medic primar geriatru. Presa a reprezentat salvarea Oanei, oricat de ciudat ar suna.

Presa a fost cea care i-a oferit libertatea si doza de creativitate de care avea nevoie, iar emisiunea ei, "Ce se intampla, doctore?" de la Pro tv este rezultatul ambitiei ei de a dezvolta ceasta interfata dintre journalism si medicina, este rezultatul ambitiei ei de a da oamenilor informatii medicale, intr-o forma care sa fie pe intelesul tuturor.


Tag-uri: artista, medic, presa, medicina, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :