FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 339
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lucian Viziru Vrea Sa Faca Din Pasiunea Pentru Golf O Afacere Profitabila

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Lucian Viziru Vrea Sa Faca Din Pasiunea Pentru Golf O Afacere Profitabila

 Q:   Intreaba despre Lucian Viziru Vrea Sa Faca Din Pasiunea Pentru Golf O Afacere Profitabila       
Dorinta lui Lucian Viziru a fost un teren de golf destinat antrenamentului, pentru ca acest sport a devenit apsiunea numarul unu a actorului si cantaretului. Dupa 15 ani in care a castigat mai multe titluri de campion si vice-campion la tenis, cantaretul si actorul Lucian Viziru a descoperit o noua pasiune, golful.

In Germania a lucrat pana la varsta de 22 de ani unde a plecat cu un contrat, la mai multe cluburi ca antrenor si jucator. Pe un teren de goolf a mers pentru prima data in 1996 in Germania, la invitatia unui elev de al lui. Nu stia sa joace pe atunci. Dupa ce s-a intors in tara a mai durat ceva vreme pana sa puna din nou mana pe o crosa.

In urma cu cativa ani a fost la Breaza, in vizita, si si-a l uat un instructor de golf si a constatat ca ii place foarte mult, devenind pasiunea lui numarul unu. Din tenis s-a retras la varsta de 22 de ani deoarece nu avea perspective majoare, pentru ca este greu sa faci performanta daca nu dispui de buget mare. S-a reprofilat pe golf, si pentru ca antrenamentul este necesar, Lucian a luat doua trei lectii inainte de a merge pe teren si cum pe terenurile mari de golf nu avea voie sa se antreneze a trebuit sa gaseasca o alta varianta, astfel ca mergea pe terenuri de fotbal sau la Buftea pe lac, unde pierdea foarte multe mingi in apa, hotarand sa isi achizitioneze niste mingi plutitoare.

A gasit astfel solutia de a se antrena la Lacul Tei, unde este deja o baza sportiva. A gasit acolo o bucata de teren de 250 de metri lungime si o deschidere de 30 de metri, si a incheiat un acord cu baza sportiva prin care se angaja sa aiba grija de spatiu si sa plateasca utilitatile. A aparut astfel Urban Golf Club si primul Golf Driving Range din Bucuresti. Investitia pentru amenajare a costat in jur de 20.000 de euro, ban ice s-au folosit pentru achizitionarea de plase necesare recuperarii mingilor, construirea unui deposit pentru echipamente, turnarea de pamant pentru netezirea terenului si plantarea de iarba. Taxa anuala platita de copiii pe care ii antreneaza este 700-800 lei iar pentru jucatori este de 1.200 lei.

Clubul sau are doi antrenori, iar in cadrul Driving Range se pot antrena concomitent sapte persoane, iar sezonul in care se poate juca golf este perioada incepand cu aprilie-mai si pana in octombrie-noiembrie. Este primul teren de golf din Romania unde aterizarea mingilor se face pe apa, nu pe uscat. Lucian Viziru sustine ca in Bucuresti sunt vreo 2.000 de jucatori, dintre care 75% sunt straini. In Romania acest sport nu este inca foarte cunoscut si este privit ca un sport exclusivist, insa spera ca datorita clubului sau peste 10 ani sa avem jucatori foarte buni, chiar campioni.


Tag-uri: golf, pasiune, afacere, investitieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :