FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 607
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre John Cena: Wrestler, Actor Si Cantaret De Hip-Hop

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

John Cena: Wrestler, Actor Si Cantaret De Hip-Hop

 Q:   Intreaba despre John Cena: Wrestler, Actor Si Cantaret De Hip-Hop       
Nu exista foarte multi oameni cu cariere atat de „colorate” precum John Cena. De exemplu, actoria si muzica pot exista impreuna si exista nenumarate exemple pentru a exemplifica acest lucru. Insa care poate fi legatura intre wrestling si muzica? De fapt nu este nici o legatura insa John Cena a reusit sa le combine pe ambele si intr-un mod mai mult decat reusit.

Din punct de vedere al wrestling-ului, John Cena este unul dintre cei mai mari wrestleri ai momentului. Din punct de vedere muzica, John Cena a reusit sa lanseze primul sau album hip-hop, album care, in mod neasteptat, a fost primit foarte bine de critici si fani. Intre meciurile de wrestling si studioul de inregistrare, John Cena a mai gasit suficient ti mp pentru a-si incepe si o cariera de actor. A debutat la Hollywood in filmul regizat de John Bonito, „The Marine” in 2006. La nici 3 ani mai tarziu, John Cena a fost vazut si in productia „12 rounds” regizat de Renny Harlin. Ambele filme au fost produse de WWE Studios, o divizie a World Wrestling Entertainment.

Revenind la cariera muzicala, spuneam ca primul sau album a fost bine primit de catre fani si critici. Albumul intitulat „You can’t see mee” s-a bucurat de succes iar John Cena a fost chiar aplaudat la scena deschisa in timpul unui meci de wrestling pentru talentul sau muzical. Ca un fapt interesant, inca de mic, John Cena visa sa devina star rock si nici decum wrestler. Formatia sa preferata era Led Zeppelin.

Aparent, de la rock la hip hop este doar un pas. Oricum, genul ales nu este important. Importanta este dorinta lui John Cena de a fi recunoscut drept mai mult decat un simplu wrestler. Este dorinta sa de a oferi mai multe, de a incerca diverse lucruri, de a experimenta. Trebuie curaj, determinare si foarte foarte multa munca pentru a face asta. John Cena merita apreciat pentru efortul depus.


Tag-uri: actor, cantaret, hip-hop, wrestling, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :