FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 549
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Instaritul Luxemburg

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Instaritul Luxemburg

 Q:   Intreaba despre        
Instaritul Luxemburg Peisajele si oamenii minunati, istoria precum si mostenirea culturala de peste 1.000 de ani te fac sa te simti minunat in Luxemburg.

Preturile de cazare incep de la 18-20 de euro pe zi, dar se pot gasi apartamente si cu 500 de euro pe zi. Preturile unei mese la restaurant incep de la 4-5 euro.

Luxemburg este capitala, aceasta tara avand cel mai inalt venit anual pe cap de locuitor. Alaturi de Belgia si de Tarile de Jos, Marelui Ducat al Luxemburgului face parte din grupul de tari Benelux.

Marele Ducat a fost initial un comitat ce a fost construit in anul 963. abia in anul 1354 a fost ridicat la rangul de ducat. De-a lungul timpului, a facut parte din Imperiul Romano-German, apoi a ajuns sub dominatia Burgundiei, apoi a Spaniei si ulterior a Austriei. Orasul Luxemburg mai este si una dintre cele trei capitale ale Uniunii Europene.

Un tur complet te va purta prin orasul vechi, cartierele de jos (Grund, Clausen si Pfaffenthal), cartierul guvernamental, cel bancar, Kirchberg (unde isi au sediu mai multe institutii UE) si cartierul pietonal care te va intampina cu o mare de buticuri si cafenele.

Valea Petrusse si gradinile orasului sunt create in zona sa de vest de peisagistul parizian Edouard Andre, ele fiind destinatii pentru relaxare si numeroase evenimente culturale.

Trebuie vizitate si imprejurimile orasului: Castelul de Bouescheid, vechi de peste 1.000 de ani sau Valea Moselle, vestita pentru degustarile de vinuri.
Route de Vin incepe in Waserbilling, trecand prin Grevenmacher si Remich, capitalele vinurilor din regiune.

De asemenea, satele ducatului sunt foarte cochete. Merita sa-ti petreci macar o seara la un restaurant undeva la tara, sa te bucuri de specialitatile traditionale ale locului si sa faci o plimbare pe jos la biserica din localitate.

Multe dintre fortificatiile si din oras, dar si centrul sau istoric au fost inscrise in anul 1994 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Sursa Imaginii - propertyinvesting.net


Tag-uri: belgia, beneluxCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :