FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 300
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Incepututrile carierei Siennei Miller

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Incepututrile carierei Siennei Miller

 Q:   Intreaba despre Incepututrile carierei Siennei Miller       
Soarta i-a suras Siennei încă din copilărie. Cu un tata bancher de succes şi o mamă artistă, a avut parte de o educaţie liberală şi de tot ce pot cumpăra banii mai bun. „Nu am avut de ce să fiu rebelă vreodata", spune Sienna.

Pentru că banii nu au reprezentat niciodată o problemă, şi-a petrecut mai toată adolescenţa în faimoasa şcoală-internat HEATHFIELD. A fost perioada de care s-a bucurat din plin, cu evadări ca să cumpere băutură pentru chefurile cu prietenii, farse şi tentative de a seduce grădinarul. De mică, visa să fie actriţă. Nici nu e de mirare, daca ne gandim că mama ei conduce celebra şcoală de artă dramatică LEE STRASBERG din Londra, iar ea este o frumuseţe adorată de camera de luat vederi. Sienna nu poate să treacă neobservată.


Are ceva din sarmul lui SARAH JESSICA PARKER şi frumuseţea lui BRIGITTE BARDOT. Şi un stil vestimentar pe care nu-l poti cumpăra cu toţi banii din lume. Nu am spus-o noi, revista VOGUE, care a desemnat-o vedeta cea mai bine îmbrăcată pentru 2004. „Starea de spirit inseamnă stil. Şi Sienna are o incredibilă energie si poftă de viaţă. De aceea lucrurile arată aşa de biine pe ea", spune stilistul ei personal, GUY GARNETT.

Este adevărat că felul în care arată deschide e uşi, dar dacă reuşeşte să treacă mai departe, trebuie să recunoaştem că este meritul ei. Si-a croit drumul spre marele ecran începand cu roluri mici în cîteva seriale TV, reclame COCA-COLA, prezentări Prada, shooting-uri pentru Vogue şi calendarul PIRRELI 2003.

Daca nu îţi mai aminteşti de ea de pe vremea aceea, motivul ar putea fi ca între timp a pierdut cateva kilograme bune: „Am slăbit, iar sanii mei au dispărut. Intr-o dimineaţă probam un sutien şi mi-am dat seama că nu mai am nevoie de el", spune ea despre noua ei siluetă.


Tag-uri: celebritate, filme, hollywoodCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 20 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :