FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 501
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Havana - Mister pentru romani

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Havana - Mister pentru romani

 Q:   Intreaba despre Havana - Mister pentru romani       
Havana - Mister pentru romani Havana este una dintre cele mai exotice şi mai interesante destinaţii din lume. Ţara unde Fidel Castro si Che Guevara sunt eroi naţionali te va impresiona şi îţi va satisface setea de cultură, de obiective turistice şi de diversitate.

Havana nu este deloc scumpă, însă pentru a ajunge acolo ai nevoie de o impresionanta sumă de bani.

Preţul unui bilet de avion care are toate taxele incluse costă aproximativ 4.000 de euro.

Când spui Cuba sau Havana, spui rom şi trabucuri. Trebuie să încerci un faimos cocteil numit Mojitos ale cărui ingrediente sunt romul, sifonul, sucul de lămâie verde, zahărul brun şi foile de mentă.

Nu poţi să spui că ai fost în Cuba dacă nu ai încercat trabucurile p entru care această ţară este atât de faimoasă. Însă trebuie să fie originale. Le poţi achiziţiona de oriunde, începând de la magazinele de specialitate şi până la negustorii ambulanţi.

Evită să cumperi trabucurile aflate în cutii frumoase, care nu sunt autentice. De aceea uită-te să aibă parafa guvernului cubanez pe spate.

În Havana nu trebuie să ratezi punctele sale de atracţie. Printre acestea se numără Malecon- drumul care uneşte oraşul vechi de cel nou, Vedado, Piaţa Catedralei. Mirama, centrul afacerilor, contrastează puternic prin modernitatea sa cu restul oraşului.

Nu trebuie neapărat să alegi un moment anume pentru a vizita Havana. Ea este la fel de frumoasă şi de încântătoare indiferent de anotimp. Între lunile mai şi octombrie găseşti aici temperaturi de 35 de grade şi o umiditate de 80%.

Poţi să găseşti camere de hotel cu preţuri începând de la 35 de euro pentru o cameră dublă, ele ajungând şi până la 70 de euro la o pensiune de patru stele.

Şi dacă tot ai ajuns în Havana, poţi să mai vizitezi şi oraşul Santiago de Cuba, al doilea ca mărime din Cuba.

Este ideal de vizitat pentru împătimiţii de istorie deoarece aici a izbucnit revoluţia prin care Castro a detronat regimul Batista.
Sursa Imaginii -havana-havana.com


Tag-uri: fidel castro, che guevara, trabucuriCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :