FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,037
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gina Pistol: Viata Sentimentala

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Gina Pistol: Viata Sentimentala

 Q:   Intreaba despre Gina Pistol: Viata Sentimentala       
Gina Pistol este o femeie foarte frumoasa si a facut furori printre multi barbati, oameni simpli si persoane publice. Ca orice alta vedeta Gina a avut probleme cu revistele de scandal in legatura cu viata ei sentimentala, fapt ce a afectat-o destul de mult dar peste care a trecut destul de repede, ea obisnuindu-se cu viata de vedeta.

Cand era mult mai tanara Gina a avut o relatie de 4 ani cu un barbat al carui nume nu este cunoscut. Se pare ca acestia locuiau impreuna si aveau o viata linistita si frumoasa dar cu timpul au aparut certuri si neintelegeri, lucru ce a dus la despartire. Vedeta si-a vazut de viata ei si intr-un scurt timp l-a intalnit pe cunoscutul Codin Maticiuc zis si Poponet. Se pare ca acestia au avut o relatie nu foarte lunga iar tabloidele au scris ca a fost doar o relatie cu tenta sexuala si nimic mai mult.

Aceste zvonuri au ramas doar in stadiu pentru ca nu s-au dezbatut prea mult pe aceasta tema. Gina l-a cunoscut pe fotbalistul Ciprian Marica ai au inceput o frumoasa poveste de dragoste. Zi de zi, toate tabloidele scriau despre povestea lor de dragoste, atat lucruri bune cat si lucruri rele. Din motive necunoscute Gina si Ciprian au pus capat relatiei lor iar presa a scris tot mai mult pe aceasta tema.

Intr-un interviu Gina a marturisit ca Ciprian a fost si va fi mereu marea ei dragoste. Dupa cateva luni ea la cunoscut pe omul de afaceri libanez Nicola cu care a inceput o relatie. Nici aceasta relatie nu a fost lipsita de prezenta presei, Gina si Nicola despartindu-se si impacandu-se de mai multe ori. Un timp destul de mare Gina a fost o femeie libera si nici un barbat nu a reusit sa se apropie de ea si sa o cucereasca. Destul de recent ea s-a impacat cu iubitul ei Nicola si se pare ca in anul ce urmeaza va avea loc si o nunta. Gina isi doreste foarte mult sa intemeieze o familie si sa aiba copii.


Tag-uri: viata, relatie, cariera, modelCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :