FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,199
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gina Pistol: Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Gina Pistol: Copilarie

 Q:   Intreaba despre Gina Pistol: Copilarie       
Georgeta Pistol sau cum este cunoscuta sub numele de Gina Pistol s-a nascut pe data de 9 decembrie 1981 in Rosiorii de Vede, Teleorman.

Minunatul oras Rosiorii de Vede este situat in Campia Romana si se bucura de o indelungata istorie. Prima atestare documentara dateaza din anul 1385 sub numele de Russenart. In acest vechi oras istoric s-au nascut si alte celebritati precum: Marin Preda (scriitor roman), Gala Galaction (teolog si scriitor roman), Petre Bellu (romancier), Chivu Iulian (folclorist si ziarist), Ion Scarlat (matematician si publicist) sau Viorel Mitroi (sculptor).

Datorita aparitiilor ei la televiziune imbracata mai mult in haine groase, colegii si prietenii fac glume referindu-se la ziua ei de nas tere (pe 9 decembrie), o zi friguroasa de iarna. Datorita acestui fapt, aparitiile ei pe scena au tinute nu intotdeauna adecvate momentului.

Gina a copilarit in micul oras natal alaturi de mama si fratele ei. Cand aceasta avea doar 6 anisori iar fratele ei doar 1 an parintii lor s-au despartit, copiii ramanand in grija mamei.

Dupa divort, tatal Ginei s-a recasatorit si a incetat legatura cu familia. Despartirea parintilor a afectat-o foarte mult pe Gina. Viata ei a fost grea datorita lipsei tatalui si a banilor, punand-o la grele incercari. Deoarece mama a fost singurul parinte ce si-a intretinut copii, si fiind nevoita sa munceasca mult prea mult pentru a le asigura cele necesare, Gina a preluat o parte a responsabilitatilor acesteia: sa gateasca si sa aiba grija de fratele mai mic.

Copil fiind, cel mai bine se simtea la bunicii ce locuiau intr-un sat din Teleorman. Aici, cat era ziua de mare, si-o petrecea mai mult pe ulitele satului cu copii de varsta ei. La bunici, intotdeauna s-a simtit libera, a putut sa faca tot ceea ce si-a dorit si desi era o fata timida si tacuta in preajma copiilor cu care se juca era vesela si plina de viata.


Tag-uri: copilarie, viata, cariera, modelCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :