FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 862
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Femeile Din Viata Lui Iosif Constantin Dragan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Femeile Din Viata Lui Iosif Constantin Dragan

 Q:   Intreaba despre Femeile Din Viata Lui Iosif Constantin Dragan       
Iosif Constantin Dragan a fost un barbat inteligent dorit de multe persoane de sex feminin. El s-a casatorit prima data cu Teresa, o fata ce provenea dintr-o familie renumita, tatal sau fiind marchiz.

Se pare ca profesorul Dragan a iubit-o foarte mult pe Teresa, aceasta avand un farmec al ei si o frumusete nemaintalnita. Prima doamna Dragan era mai tanara cu 20 de ani decat sotul sau insa acesta nu a fost un impediment in relatia celor doi.

Iosif Constantin Dragan isi dorea foarte mult sa aiba mostenitori insa Teresa nu a putut sa-i satisfaca aceasta dorinta si din acest motiv cei doi s-au separat.

Iosif Constantin Dragan a avut o relatie extraconjugala cu Alexandra Fink, o romanca ce locuia l a Paris impreuna cu fiul Mike Fink, copilul nelegitim al lui Iosif Constantin Dragan. Multa vreme acesta nu a recunsocut ca Alexandra este mama copilului sau deoarece el inca era casatorit cu Teresa.

Intr-un final a recunsocut ca Mike ii este fiu insa nu l-a recunoscut niciodata legitim. Cu Sandra, dupa cum ii spuneau prietenii, nu a avut o relatie indelungata, el doar o intretinea pe aceasta si pe fiul.

Iosif Constantin Dragan s-a casatorit pentru a doua oara la varsta de 78 de ani, in anul 1995 cand a cunoscut-o pe fiica generalului Stefan Gusa. Astfel, dupa moartea generalului, Daniela Veronica Gusa si Iosif Constantin Dragan au devenit foarte apropiati si intr-un final s-au casatorit.

Cei doi au impreuna trei copii: Stefan Constantin, Alexandru Eugen si Tudor Sebastian. Cei doi au format o noua familie si de cateva ori au aparut in presa zvonuri cum ca Veronica il cam tinea pe Iosif Constantin Dragan, impotriva vointei sale in casa, din cauza unor afaceri mai putin curate.

Rudele din Romania marturisesc ca profesorul s-a schimbat mult de cand s-a casatorit cu tanara Veronica, aceasta impunandu-se in fata sa. Se pare ca Veronica nu il lasa pe profesor sa se intoarca la rudele sale din Romania si nici macar sa tina legatura cu ele. Ultima sotie a avut un impact negativ asupra vietii lui Iosif Constantin Dragan.


Tag-uri: relatie, casatorie, profesor, familie, presa, zvonuriCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :