FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,059
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Drumul Keirei Knightley catre succes

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Drumul Keirei Knightley catre succes

 Q:   Intreaba despre Drumul Keirei Knightley catre succes       
Pentru a spune că Keira Knightley avea aspiraţii devreme pentru a fi un interpret, ar fi o subestimare. Când ea avea doar trei ani, le-a cerut celebrilor ei părinţii ei - Sharman Macdonald, un dramaturg premiat, şi Will Knightley, un actor de teatru si televiziune - un agent.

După eforturi la şcoală, în ciuda dislexiei, parintii lui Knightley, i-au oferit fiicei lor, un agent atunci când ea avea şapte ani.

Frumusetea parca de pe alta lume a lui Knightley, a fost fara îndoială un factor atunci când ea a început roluri în producţii de amatori în jurul Londrei, dar ea a dovedit în curând intregii lumi că ea nu era doar un alt chip frumos. Nu ca ar fi ceva în neregulă cu un chip frumos.

Keira Knightley izbucneşte

După un şir de roluri mici în filme ca St ar Wars Episode I: The Phantom Menace si The Hole, Keira Knightley a făcut ceea ce orice tanara actrita care doreste să izbucneasca ar trebui să facă. Ea a jucat într-un hit surpriza despre fotbal, care a devenit unul de top la încasări Filmul a fost Bend It Like Beckham şi a fost catalizator pentru rolul care ar putea sa-i schimba viaţa lui Knightley pentru totdeauna.

Keira Knightley devine o regina a box office-ului

Mult ar fi de acord că un film despre pirati cu impreuna cu Johnny Depp si cu Orlando Bloom ar fi un hit indiferent de ce actrita ar juca impreuna cu ei in aventura lor indrazneata.

Dar cine ar putea argumenta faptul că prezenţa frumoasei Keira Knightley in rolul lui Elizabeth Swann nu a avut nimic de-a face cu faptul ca Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl's a avut un mega succes la nivel mondial si a avut incasari de peste 650000000 de dolari. Keira Knightley a făcut mai mult decât să deţină propriul ei rol de titan opus lui Jhonny Depp şi a colegului lor Orlando Bloom în drumul ei de a deveni un star de acţiune.

Ea a continuat să apară în continuarea mega filmului, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si in ce de-a treia parte, Pirates of the Caribbean: At World's End înainte de a anunţa că nu are de gand sa revina si in cea de-a patra parte care era deja planificata. Bănuim că, după ce a ajuta franciza sa obtina un profit de 2.79 miliarde dolari la nivel mondial, Knightley a simţit că era timpul să-si mute atentia spre alte proiecte .

Din păcate, ea a luat actoria un pic prea în serios si a jucat in filmele lipsite de succes King Arthur and Domino, înainte de a dovedi intr-un final criticilor că de fapt se ascundea un talent majore sub acea frumuseţe.
Keira Knightley devina o obisnuita a premiilor

Este firesc ca oamenii sa fie sceptici cand o actrita tanara si uimitoare, dar noua apare pe scena si isi pun intrebari despre talentul lor la fel de fresvent cu isi pun si depsre realtiile amoarase ale acestora .

Va mai amintiţi atunci când Rosie O'Donnell a început? Ei bine naşterea lui Keira spre proeminenţă nu a fost deloc diferita . Dar, după ce ea a jucat curajos rolul lui Elizabeth Bennet în adaptarea lui Joe Wright a povestii clasice de dragoste a lui Jane Austen, Pride & Prejudice, majoritatea scepticilor au fost pur si simplu reduşi la tăcere. Performanta a porodus valuri si i-a adus lui Knightley prima ei nominalizare ca Cea mai buna actrita la Globurile de Aur si la Oscar.

De atunci, Knightley a trecut din nou la statutul de vedeta cand a jucat in dramele cu profil inalt The Duchess si Atonement, pentru care a primit cea de-a doua nominalizare la Globul de Aur. Aceste zile, văzând o perioadă care dispune de un personaj feminin puternic, fără ca Knightley sa conduca este asemănătoare cu a vedea un film banal de Disney fără The Rock in rolul principal. Pur şi simplu nu se potriveste.

Nu e nevoie sa fi surprins dacă există mai multe nominalizări în viitor pentru Knightley, pentru rolurile viitoare din urmatorul film biografic a lui F. Scott Fitzgerald, The Beautiful and Damned si in thriller/crima London Boulevard , dar si in adaptarea lui Kazuo Ishiguro , Never Let Me Go .

Keira Knightley se lupta cu zvonurile legate de greutatea ei.

Există o regulă la Hollywood, că dacă o actrita este extrem de potrivita, ea sufera de obicei de o forma de tulburare de alimentaţie. Din nou, amintiţi-vă atunci când Rosie O'Donnell a început?

Keira Knightley nu a fost o excepţie. Cu fotografii care exprimau figura subtire în mod constant la mai toate chioscurile de ziare, cariera lui Knightley a fost afectată în mod constant de zvonuri despre anorexie, dar actriţa a negat in permanenta afirmaţiile.

După ce a apărut la premiera filmului Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, ea a recunoscut că a existat o istorie de anorexie în familia ei, dar a respins din nou, noţiuni conform carora ea a suferit sau ar suferi de boala. În 2006, Keira a dat în judecată Daily Mail pentru tipărirea unei povesti in care a fost acuzata ca fiind responsabila pentru moartea accidentală provocata de anorexie, a unei adolescente.

Ea a cazut pana la urma la o intelegere si fără îndoială a sărbătorit impreuna cu prietenii cu niste cheeseburgeri, curcani umpluti cu inele de ceapa si ardei iute si butoaie intregi de bere.


Tag-uri: celebritate, filme, hollywoodCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :