FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 327
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dorintele Din Copilarie Ale Andreei Mantea

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Dorintele Din Copilarie Ale Andreei Mantea

 Q:   Intreaba despre Dorintele Din Copilarie Ale Andreei Mantea       
Mereu s-a simtit atrasa de lumea modei, a scenei si de mica a manifestat inclinatii artistice, dar din pacate familia ei nu a sustinut-o atunci cand vroia, neluand in calcul visurile unei fetite de 5 ani care canta prin casa la o perie pe post de microfon.

Tot ce isi dorea in copilarie, era sa devina actrita sau cantareata si o ruga p mama ei sa o inscrie la o scoala dee muzica, dar niciodata nu a fost incurajata de parinti, care considerau ca nu asa ajunge cineva in viata, ci doar invatand. A cantat in oglinda, cu peria drept microfon, mult timp, asadar scoala a fost nevoita sa o urmeze, neintelegand nimic. Veleitatile pentru actorie le-a concretizat cand era in liceu, ajutandu-si profesoara de istorie la o inspectie punand in scena o piesa de teatru.

ouswhy.ro/andreea_mantea/" target="_blank">Andreea Mantea s-a ocupat singura de tot ce trebuia, de casting, a ales costumele, a conceput punerea in scena, la final dovedindu-se a avea success, inspectorii fiind impresionati de lectia care a fost o reusita, iar la serbarea de sfarsit de an si-a demonstrat din nou aptitudinile de regizor, punand in scena o noua piesa. Cand avea 14 ani a vazut anuntul unui concurs pentru persoane cu calitati vocale si s-a gandit ca este sansa de care avea nevoie, intelegand ca trebuie sa ia singura anumite decizii.

A ratat castingul acela, fiind dezamagita dar a devenit totodata constienta ca atunci cand se implica mai mult, cand e prezenta cu adevarat in ceea ce face are mari sanse de reusita. Este constienta ca nu i-ar fi placut o munca plictisitoare, la program de 8 ore, sau sa aiba o slujba prin care sa nu poata demonstra ca este capabila de multe, ea este convinsa ca este o persoana care are ceva de spus.


Tag-uri: fotomodel, moda, cariera, copilarie, succesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 31 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :