FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 396
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jennifer Love Hewitt

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jennifer Love Hewitt

 Q:   Intreaba despre Despre Jennifer Love Hewitt       
Jennifer Love Hewitt - "Love" pentru familia şi prietenii ei – s-a născut în Waco, Texas, pe 21 februarie, 1979, şi a crescut alaturi de mama ei (parintii ei au divorţat când Hewitt avea doar 6 luni). Din copilărie, Hewitt a avut o pasiune pentru cântat şi de indata ce a implinit varsta de 10 ani, ea a fost în măsură să adauge si dansul la talentele ei. Cu toate că tanara Jennifer Love Hewitt a participat la spectacole si turnee cu Texas Show Team ", ea a avut aspiraţii mai mari: Ea a vrut sa ajunga la Hollywood.

Nu a durat mult timp pentru Jennifer Love Hewitt de a primi primul ei gig in actorie după ce se mutase cu mama sa in California. Ea a devenit de neinlocut la Kids Incorporated, o s erie de pe Disney Channel, la care, de asemenea, a aparut si solista de la Black Eyes Peas' , Fergie.

În timp ce lucra la spectacole din 1989 - 1991, Hewitt, de asemenea, a apărut si în reclame pentru produse cum ar fi Mattel şi LA Gear. Ea si-a folosit talentul ei la dans ei de a aparea ca si dansatoare la LA Gear, şi apoi a participat la spectacole in Japonia şi Paris.

În 1991, Jennifer Love Hewitt a aparut într-un film video de dans, şi si-a drenat vocea de a canta piesele incluse pe video. Un an mai târziu, Love Songs, primul album a lui Hewitt, a fost lansat în Japonia (nu în SUA).

Apoi au urmat roluri de film. În 1992, Jennifer Love Hewitt a primit un rol în filmul pentru copii Munchie. În 1993, ea a primit un rol la TV în Shaky Ground. În acelaşi an, Jennifer Love Hewitt s-a alăturat lui Lauryn Hill şi Whoopi Goldberg în continuarea comediei Sister Act, intitulata Sister Act 2: Back in the Habit, făcând din acesta debutul ei in film. Acesta a fost un an de premiere, astfel ca Jennifer Love Hewitt a primit primul ei rol jucand în Little Miss Milioane, un film de reţea din SUA. După ce a lucrat la două filme de reteade scurtă durată, McKenna şi The Byrds of Paradise, Hewitt a lansat cel de-al doilea album, Let's Go Bang, în 1995.

Anul 1995 a fost in care Jennifer Love Hewitt s-a realizat, deoarece ea a primit rolul lui Sarah Reeves din drama Part of Five. Rolul lui Hewitt iniţial nu trebuia să fie mai mult decât un rol minor, dar ea în cele din urmă a inceput sa apara tot mai des in show care a ajutat in cariera si pe alte frumuseti talentate, precum Neve Campbell şi Lacey Chabert.

În timp ce lucra la Part of Five, Hewitt a lansat cel de-al treilea album muzical în 1996, si tot in acelaşi an, a apărut în filmul House Arrest. Un şir de roluri in filme au urmat: Ea a jucat in thrillerul I Know What You Did Last Summer cu Sarah Michelle Gellar, în 1997, precum şi in Trojan War în acelaşi an.

În timp ce lucra la setul din Part of Five şi la diferite filme, precum şi înregistrand albume, Jennifer Love Hewitt isi făcuse timp si pentru educaţia ei, facand cursuri prin corespondenţă, şi, in final, a absolvit Laurel Springs High.

După ce Jennifer Love Hewitt a jucat în anul 1998, in filmul Can't Hardly Wait, ea si-a reluat rolul ca Julie James pentru continuarea filmului I Still Know What You Did Last Summer şi a apărut în 1999 in The Suburbans.

Jennifer Love Hewitt a părăsit Part of Five înainte de ultimul sezonul din serie pentru a juca in filmul Time of Your Life, descoperind ca Sarah se mută în New York pentru a-si căuta tatăl biologic. Din păcate, Time of Your Life, care a debutat în anul 1999, nu a avut rating, şi a fost anulat după un sezon.

După ce a jucat rolul idolului ei Audrey Hepburn într-un film difuzat la TV, The Audrey Hepburn Story, Jennifer Love Hewitt a jucat alaturi de Sigourney Weaver si Gene Hackman în 2001 in comedia Heartbreakers.
În acel an, existau niste zvonuri ca se intalnea cu cântăreţul Enrique Iglesias, şi s-a întors sa joace in videoclipul lui romantic, "Hero".

În august 2002, Jennifer Love Hewitt si-a facut public debutul ei in muzica la Teen Choice Awards. Ea si-a lansat cel de-al patrulea album, Barenaked, în octombrie 2002. Meredith Brooks a ajutat-o în producţie şi la compunerea pieselor.

Jennifer Love Hewitt a aparut pe ecrane jucand rolul unui agent secret sexy în filmul de actiune The Tuxedo (2002), alaturi de Jackie Chan.

Deşi Jennifer Love Hewitt a iesit din lumina reflectoarelor pentru un timp, ea a fost ocupata cu filmarea unor filme: În anul 2004, ea a aparut in If Only, Garfield, Delgo (ea isi împrumută vocea pentru o animatie), Why Can't I Be Audrey Hepburn, şi in filmul de la TV The Magic 7.

În anul 2005, Jennifer Love Hewitt, a jucat rolul lui Melinda Gordon în serialul difuzat la TV, Ghost Whisperer, şi celebritatea ei a continuat să crească în 2007, apoi Jennifer Love Hewitt a fost clasata in topul realizat de catre revista FHM's Sexiest Women in the World

De asemenea, în 2007, Jennifer Love Hewitt s-a logodit cu iubitul ei cu care era de mult timp, Ross McCall în timp ce se aflau în vacanţă în Hawaii.

În 2008, ea a fost jucat în animatia Delgo, şi a semnat sa joace în She Had Brains, a Body and the Ability to Make Men Love Her. Jennifer Love Hewitt, de asemenea, s-a clasat pe locul 76 pe AskMen.com in anul 2008 in Top 99, dovedind că ea are potential - chiar mult.


Tag-uri: actrita, disney channel, tv, fhmCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :