FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 619
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jennifer Hudson

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jennifer Hudson

 Q:   Intreaba despre Despre Jennifer Hudson       
Jennifer Kate Hudson s-a născut 12 septembrie 1981, în Chicago, Illinois. Un copil în mod natural şi carismatic, ea a cântat în public pentru prima dată la vârsta de 7 ani când a avut posibilitatea de a conduce congregaţia într-un număr de evanghelie .

"Chiar m-a bucurat cand oamenii din biserica erau in picioare, legănînd din solduri, aplaudand, a fost un sentiment minunat pentru a evoca energia pentru Domnul," îşi aminteşte ea. Această performanţă a prins-o, iar Jennifer a petrecut restul copilariei ei jucand in spectacole la şcoală, productii muzicale locale şi la biserica.

Jennifer Hudson cântă pe vasul de croaziera Disney

Jennifer a transformat pasiunea ei în profesia ei, în 2002, când ea a primit cu un concert de şase luni în calitate de vocalist la bordul navei de croaziera Disney Wonder. Cu toate că ea a fost recunoscatoare pentru locul de muncă, Jennifer admite experienta a fost uneori enervanta, în special având în vedere incapacitatea ei completă să înoate.

Jennifer Hudson in american idol

Din fericire, Jennifer a supravietuit calvarului şi ea a reuşit să-si propulseze cariera ei mai departe, chiar şi în 2004, când a trecut cu succes de audiţie pentru al treilea sezon la American Idol. În ciuda lipsei sale de instruire formală, vocea incredibila a castigat peste fani si critici, şi ea a avansat in finala de 6 înainte sa fie eliminata. "Eu nu pot să spun că nu am fost socata cand am fost votata sa parasesc American Idol, pentru că am fost", admite.

Jennifer Hudson, un rol în Dreamgirls

Ea a aterizat pe picioarele ei în anul următor, când a învins alte 781 actriţe pentru rolul râvnit de Effie Melody White în adaptarea filmului Dreamgirls. "Nu mi-am pierdut speranta de a juca Effie", admite. " Vorbesc cu mine şi apoi se uita la alte persoane şi apoi se întorci la mine, dar am avut întotdeauna credinţă."

In film au mai jucat si alte vedete de la Hollywood, inclusiv Eddie Murphy, Beyonce Knowles si Jamie Foxx. Jennifer imediat a arătat că isimerita rolul, prin intrarea in personaj. "Am încercat doar să trăiasc momentul şi să fiu naturala, ca si cum nu existau camerele de acolo", explică ea. "Poate este pentru ca am simtit ca actoria si cantatul sunt legate.

Jennifer Hudson devine o critica

Filosofia lui Jennifer a lucrat, deoarece a fost recompensata pentru performanta ei. Ea a castigat prestigiosul Premiul Globul de Aur, si numeroase premii si distinctii de la ShoWest, the Satellite Awards, The National Board of Review, The Los Angeles Film Critics Association, The New York Film Critics Circle, the African American Films Critics Association, The Hollywood Life Awards

Jennifer Hudson semneaza cu j records

Jennifer a transpus marele ei succes pe ecran într-o intelegere cu J Records, o etichetă condusa de legendarul Clive Davis. "Nu ne-am aşezat jos pentru a discuta despre latura creativă a lucrurilor în ceea ce priveşte tipul de material pe care il inregistrez", spune Hudson. "Tot ce pot promite este că va avea o mulţime de suflet."

Jennifer Hudson în Sex and the City

Dupa castigarea Oscarului pentru Best Performance by an Actress in a Supporting Role, Jennifer Hudson sărit înapoi pe marele ecran într-un film mare: Sex and the City. Alături de ca Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, Jennifer strălucea aproape la fel de mult.

În 2008, membrii familiei lui Jennifer Hudson (57 de ani, mama ei şi 29 de ani, fratele ) au fost asasinaţi în casa lor din Chicago. Ambii au fost împuşcaţi, iar nepotul ei, de asemenea, a fost răpit si mai tarziu a constatat, de asemenea, asasinat.

Ştirile oribile au tinut prima pagină a ziarelor în întreaga lume şi Jennifer Hudson s-a ocupat de tragedie, în cel mai bun mod: Ea a anunţat începutul unei fundaţii pentru victime ale crimei, Hudson-King Foundation for Families of Slain Victims .

La Super Bowl XLIII în 1 februarie 2009, Jennifer Hudson făcut prima apariţie publică de la crimele şi a cântat "Star-Spangled Banner" pentru fani.

By FW Editor


Tag-uri: actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :