FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 317
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jackie Guerrido

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jackie Guerrido

 Q:   Intreaba despre Despre Jackie Guerrido       
Jackie Guerrido s-a născut la data de 24 septembrie 1970 in Rio Piedras, Puerto Rico. Este o prezentatoare meteo şi o jurnalista spaniolă.

Aceasta a fost crescută în San Juan, Puerto Rico. După ce a absolvit liceul, s-a mutat împreună cu familia sa în carterul Bronx din New York.

Încă de când era mică, frumuseţea acesteia a fost remarcată şi a lucrat ca model pentru mai multe firme. Lui Jackie i s-a oferit o slujbă la o emisiune matinală de radio numită „El Vacilon de la Manana” („Prosteala de dimineaţă”), emisiune transmisă prin „MEGA 97.9”. Slujba i-a fost propusă de către un producător căruia i-a plăcut enorm de mult vocea lui Jackie.

Curând a acceptat o altă ofertă de lucru, de data aceasta la „Radio Romance 106.7 FM" in Miami, Flor ida.

După ce a lucrat la acest post de radio timp de un an, Jackie Guerrido s-a mutat să lucreze pentru HBC Radio Company, stabilind-se in Miami. Aici i s-a oferit oportunitatea de a fi coprezentatoarea unui program de radio, având ca şi îndatoriri prezentarea ştirilor şi a condiţiilor de trafic.

La Salsa 98.3 FM aceasta a fost prezentatoarea unei emisiuni de muzică, iar in paralel a început să lucreze şi pentru Telemundo Canalul 51 unde era reporter de trafic.

Jackie Guerrido a fost remarcată de către Univision şi a acceptat oferta acestora de a prezenta o emisiune meteo pentru programul de televiziune „Al Amanacer de Noticias 23”. Neştiind ce anume trebuie să facă aici, a urmat cursurile de meteorologie de la Universitatea din Florida.

În prezent, Jackie Guerrido este prezentatoarea jurnalului meteo din cadrul emisiunii „Despierta America” („Trezeşte-te America”), unul dintre cele mai populare programe de televiziune pentru comunitatea latino-americană din Statele Unite ale Americii.

In anul 2004, ea a fost numită „Ambasador al Bunăvoinţei” al Paradei Zilei Puerto Rico sărbătorită în New York.

Din iulie 2007 aceasta a devenit iubita rapperului si cântăreţului de reggaeton Don Omar, care este tot din Puerto Rico.

Jackie a afirmat că îşi doreşte o proprie emisiune televizată şi chiar să joace în filme, fiind pregătită pentru orice fel de provocare.


Tag-uri: reporter, prezentatoareCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :