FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 396
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Ali Larter

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Ali Larter

 Q:   Intreaba despre Despre Ali Larter       
La varsta de numai 13 ani, Ali Larter a facut primul pas in ceea ce urma sa devina o cariera de succes in modeling cand a semnat un contract cu renumita agentie de modeling Ford.

La varsta de 17 ani, profesia a condus-o pana in Japonia unde s-a si stabilit temporar. Sederea in Japonia nu a durat insa mult si la varsta de 19 ani s-a mutat in Los Angeles. La scurt timp dupa aceasta, urmand sfatul unor prieteni, Alie s-a decis sa urmeze cursuri de actorie. Primul sau rol a fost in 1997 cu o scurta aparitie in serialul "Chicago Sons" urmata apoi de alte scurte roluri in productii precum "Dawson's Creek", "Chicago Hope" si "Just Shoot Me".

Primul ei rol mai important a fost in comedia romantica "Cassanova", film car e desi a reusit sa castige cateva premii internationale, nu a reusit sa capteze publicul larg. Colaborarea dintre Alie Larter si Van Der Beek in "Blues Varsity" s-a dovedit a fi mai mult decat fructuoasa si a reprezentat un pas mai mult decat important in cariera ei.

Adevaratul succes a venit impreuna cu rolul din "Final Destination". Acest rol i-a adus un premiu de interpretare pentru cel mai bun debut feminin. In 2002, a jucat si in continuarea seriei in "Final Destionation 2" insa acesta productie s-a bucurat de un succes mult mai redus decat prima. Un urma succeselor din aceste productii cinematografice, Alie Larter a declarat in interviuri ca nu are nici un interes in a se intoarce la o cariera in televiziune.

In 2006 insa, i s-a oferit un rol in drama NBC "Heroes" in care joaca rolul unei stripteuze din Las Vegas ce descopera ca detine puteri supraomenesti. Printre ultimele sale roluri se numara cele din "Resident Evil Extinction", "Homo Erectus" si "Legally Blonde".


Tag-uri: cariera, modelling, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :