FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 495
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Debutul in Televiziune a Andreei Esca

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Debutul in Televiziune a Andreei Esca

 Q:   Intreaba despre Debutul in Televiziune a Andreei Esca       
Persoana deosebit de serioasa si organzizata Andreea Esca nu si-a dorit niciodata sa ajunga actrita sau cantareata, asa cum isi doresc in zilele noastre majoritatea adolescentelor. In perioada copilariei Andreea Esca isi dorea sa devina sudorita. Aceasta dorinta i-a fost insuflata de faptul ca a locuit o perioada la Centrala Nucleara de la Cernavoda.

Dar se pare ca viitorul avea sa ii rezerve o meserie interesanta si competitiva, aceea de realizator TV, mai exact prezentatoare de stiri. In anul 1992 a sustinut primul interviu din viata sa, pentru postul de prezentatoare de stiri al televiziunuii SOTI. Andreea era inca in perioada studentiei si nu se simtea tocmai pregatita pentru acest job. Insa cu sprijinul unui prieten care a informat-o si insotit-o la interviu a decis ca merita sa incerce.

Interviul a constat in cateva intrebari si citirea dintr-un ziar, in fata camerelor. Se pare ca s-a descurcat de minune iar atitudinea ei a placut pentru ca inca din acea seara a ramas sa prezinte stirile pentru televiziunea SOTI. In timpul in care lucra pentru aceasta televiziune a castigat o bursa la SOROS, la postul de stiri CNN. Tot atunci a fost contactata de catre Canal 31, Prot-vul de acum. Dupa ce s-a intors de la stagiul de la CNN, a acceptat oferta de angajare a Protv-ului si astfel, din anul 1995 Andreea Esca prezinta stirile pentru acest post de televiziune.
Andreea povesteste ca experienta de la CNN a ajutat-o foarte mult in cariera, acolo a vazut pentru prima oara un prompter, a fost placut impresionata de tehnologia acestora de la acea vreme.

La SOTI nu aveau nici calculator, stirile erau corectate cu pixul iar subiectul era mutat cu o dunga.

Faptul ca atunci cand a debutat nu existau tehnologiile din ziua de azi a ajutat-o sa faca performanta, pentru ca munca era mai serioasa si mai grea, nu totul era servit pe tava.

Andreea Esca nu si-a construit cariera doar din "citiitul de pe prompter" ci a fost nevoie de studii serioase, de cercetari de teren si de sacrificii pentru a ajunge sa acumuleze experienta pe care o are in prezent.

Si se pare ca munca si seriozitatea sa au fost apreciate atat de postul PRO-TV cat si de telespectatori pentru ca Andreea Esca este cel mai longeviv prezentator de stiri din Romania, prezinta stirile in fiecare zi, de aproape 15 ani.


Tag-uri: debut, cnn, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :