FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 489
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Ralucai Arvat

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Ralucai Arvat

 Q:   Intreaba despre Copilaria Ralucai Arvat       
In copilarie, charismatica prezentatoare a stirilor sportive de la Pro tv, Raluca Arvat a fost o micuta razboinica. Pentru ea prima zi de scoala a fost extraordinara, deoarece de abia astepta sa ajunga in clasa intai, dupa ce facuse 3 ani de gradinita la grupa mare. Cel putin asa stia ea, deoarece i se parea ca daca mergea la grupa mica era cam ciudat, asa ca de abia astepta sa ajunga la scoala, sa invete alfabetul si sa sties a scrie. Spre deosebire de alti copii ea nu a plans deloc in prima zi de scoala, din contra, era chiar bucuroasa.

Desi s-a inteles bine cu colegii din generala, nu a pastrat legatura decat cu o singura colega, cu care a vorbit ultima data in urma cu cativa ani. Inca de cand era mica i-a pla cut matematica, era fascinate de problemele cu multimi si aritmetica, dar i-a mai placut si sa citeasca foarte mult. Era pasionata si de sport foarte mult, ii placea cand avea orele de gimnastica si facea tumbe pe saltea.

Raluca se batea cu toti baietii din clasa, care o suparau, era o fire un pic cam razboinica, mai ales cand colegul de banca i-a rupt varfurile de la toate creioanele colorate, a fost vai si amar de fundul lui, pentru ca aplica suture bine tintite. Prima nota proasta a luat-o in liceu, pentru ca in generala cea mai mica nota a fost 8, dar a recuperate in perioada liceului cand a reusit chiar si performanta unei note de 1.

Cel mai dificil in perioada scolii i s-a parut ora de muzica pentru ca nu avea voce. Prima data a copiat in clasa a X a cand a luat si nota 1, deoarece dadea lucrare de control la matematica si avea cateva formule de trigronometrie scrise pe banca si a vazut-o profesorul, dar a reusit apoi sa resolve necazul luand patru note de 10 si 10 la teza. A avut asa cum spune si ea, o copilarie lipsita de griji si cu mici nazbatii ca orice copil, copilarie de care isi aminteste cu placere acum.


Tag-uri: charisma, stiri, sport, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 26 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :