FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 785
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Lui Irinel Columbeanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Lui Irinel Columbeanu

 Q:   Intreaba despre Copilaria Lui Irinel Columbeanu       
In copilarie Irinel Columbeanu era un adolescent rebel, avea note mici la purtare, era pasionat de moda si masini. A avut o copilarie frumoasa, lipsita de griji, iar tineretea petrecuta ca inginer la Balotesti i-a adus experiente unice in viata. Irinel a avut note mari la scoala, luand premiul intai la fiecare sfarsit de an.

La varsta de trei ani a primit cadou de la parinti prima bicicleta, iar mai tarziu si-a descoperit pasiunea pentru masini. In copilarie a fost foarte atasat de mama sa. In tinerete avea plete si fuma, din cauza aceasta in perioada liceului a avut nota 9 la purtare ceea ce i-a adus pierderea premiului intai.

Afaceristul a protestat venind la scoala cu reverele de la uniforma smulse. I n timpul facultatii, Irinel se distra cu grupul sau de prieteni pe carari de munte. A visat toata copilaria sa depaseasca situatia financiara "modesta si austera" a familiei in care s-a nascut. Inca din copilarie, a descoperit ca avea puterea asupra celorlalti, inconjurandu-se de lux. Nu a fost rasfatat de parinti, care au incercat sa ii reprime toata copilaria o anumita modestie. Si-a format propriul sistem de valori si si-a ales singur armele care i-au adus succesul in viata: femei, bani si haine de firme.

A debutat in negustorie la 14 ani, pe cand a fost trimis intr-o tabara internationala in Franta. Irinel a cumparat atunci din tara obiecte artizanale ieftine, pe care stia ca occidentalii le apreciaza, apoi le vindea la suprapret pe bordure, in fata hotelurilor de pe litoralul francez, iar cu banii castigati prin tarile pe care le vizita in calitate de ghid turistic, isi cumpara numai haine de firma care trezeau invidia si admiratia cunostintelor din Bucuresti. Prima masina a avut-o la 19 ani, un Trabant, pe care l-a cumparat in primul an de facultate. Dupa '89 s-a apucat de afaceri si a ajuns sa fie astazi unul dintre cei mai bogati romani.


Tag-uri: copilarie, modestie, succesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 10 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :