FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 542
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Frumoasei Anahi Giovanna Puente Portillo

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Frumoasei Anahi Giovanna Puente Portillo

 Q:   Intreaba despre Copilaria Frumoasei Anahi Giovanna Puente Portillo       
Anahi Giovanna Puente Portillo, sau mai bine cunoscuta dupa numele din telenovela „Rebelde”, Mia Colucci, s-a nascut pe 14 mai 1983 in Mexic. Ea a venit pe lume intr-o familie instarita si a fost cel mai mic membru al familiei. Anahi are o sora mai mare pe nume Marichelo care si-a inceput si ea cariera in televiziune tot de copil. Parintii sai sunt Enrique Puente si Leticia Portillo, parinti pe care orice copil si i-ar dori deoarece le-au oferit fetelor o viata minunata si o copilarie frumoasa.

De copil, Anahi Giovanna se credea o printesa si purta mereu rochite frumos colorate si cu volane precum zanele din povesti. Cu zambetul ei unic si cu ochii mari si albastri, Anahi Giovanna cucerea pe toti cei care ii ieseau in cale. Intreaga sa copilarie a fost alintata dar si invidiata de alti copii.

Cu timpul, Anahi Giovanna a crescut si a inteles ca ea este cea rasfatata in casa si prin comportarea ei incerca sa se impuna in fata tuturor. Devenise la un moment dat copilul problema al parintilor sai iar sora sa mai mare nu mai stia cum sa o controleze si sa o tempereze. Anahi Giovanna se simtea groaznic atunci cand era certata si nu accepta sa recunoasca sub nici o forma ca a gresit.

In perioada liceului, ea a fost tare dezamagita deoarece a urmat cursuri particulare la o scoala speciala de fete. Tot in liceu, Anahi Giovanna fugea noaptea de acasa pentru a merge cu prietenele sale la discoteca insa parintii sai aflau mereu si o certau.
Marea problema a adolescentei sale a fost atunci cand a recunoscut ca sufera de bulimie si anorexie si a cerut ajutorul specialistilor deoarece boala i se agravase. Corpul sau nu mai acceptat mancarea iar inima era prea slabita. Dupa o perioada de spitalizare, ea si-a revenit insa nu a scapat de replicile dureroase ale oamenilor invidiosi.


Tag-uri: telenovela, mexic, copilarie, vedetaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :