FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 477
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Danei Savuica

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Danei Savuica

 Q:   Intreaba despre Copilaria Danei Savuica       
Dana Savuica se considera o femeie matura si plina de success care nu a ajuns vedeta peste noapte, ci i-au trebuit 20 de ani ca sa devina puternica si sa aiba o cariera de success. A demonstrat ca este o femeie capabila de multe, care doreste sa faca ceva in viata, fiind fiica de ambassador.

Este fost model, lucreaza in televiziune, are propria agentie de modele si este director editorial al revistei “Eve Romania”. Dana nu este doar o profesionista, ci si un om plin de optimism si energie, gata sa reverse asupra interlocutorilor buna ei dispozitie. Ca orice copil, a avut o copilarie normala, dar cele mai frumoase amintiri le are din acea perioada.

Provine dintr-o familie de intelectuali, mereu a invatat bine, a fost printr e primii din clasa. Primii 13 ani i-a petrecut pe meleagurile exotice ale Asiei. A avut multe probleme de adaptare din cauza diferentelor intre Indonezia, Sri Lanka si Romania. S-au intors in tara, in Targoviste din cauza ca parintii nu mai aveau voie sa le ia pe ea sip e sora ei la posturile din tarile in care lucrau.

I-a fost foarte greu sa se adapteze deoarece nu avea voie sa vorbeasca cu nimeni, trebuia sa aiba grija cu atitudinea sau comportamentul ei ca sa nu ii pateze tatalui ei dosarul intocmit de Securitate. Nu intelegea de ce aveau doar un program la televizor, de ce trebuia sa stea la coada la paine. Isi aminteste si acum prima zi de scoala, era foarte bronzata si cu parul blond, toata lumea se uita la ea ciudat, iar diriginta a pus-o sa stea in ultima banca cu corigentii.

La prima ora de romana a fost pusa de profesoara sa recite o poezi, darn u s-a descurcat foarte bine deoarece nu vorbea foarte bine romaneste. S-a ambitionat insa, ca as le arata ca poate sa fie cea mai buna, mereu a invatat foarte bine. La engleza a luat premiul intai la olimpiada, iar la facultate a luat din prima. Cu timpul a reusit sa se adapteze la sistemul din Romania.


Tag-uri: dana savuica, copilarie, maturitateCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 09 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :