FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 631
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce trebuie sa purtam in ziua nuntii

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Ce trebuie sa purtam in ziua nuntii

 Q:   Intreaba despre Ce trebuie sa purtam in ziua nuntii       
Mireasa anului 2010 este mai feminină ca niciodată, tendinţele din colecţiile de prêt-à-porter fiind valabile şi pentru rochiile de mireasă.

Panglicile sunt propuse de cei mai mulţi dintre creatori (de la YSL pană la CAROLINA HERRERA), la fel ca şi accesoriile cit mai girlish asortate la orice model de rochie, inclusiv stil empire. Satinul face concurenţă dantelei (preferată în 2003), iar modelele inspirate din lumea baletului şi a teatrului sînt din nou în vogă.

Albul rămîne culoarea tradiţională, dar culoare vedetă a sezonului: roşu.
2004 impune şi culori rezervate pîn pentru ţinutele domnişoarelor de nuanţe de roz, bleu şi mov. Dacă ni adepta culorilor pastel şi vă simţiţi; de puternică pentru a face faţă tăriilor cîrcotaşe, puteţi opt a pentru o alta culoare vedeta a sezonului – rosu.

In marea zi a nuntii trebuie sa avem o lista a indispensabilelor:
Un rimei waterproof: chiar dacă nu te consideri genul plîngăcios, mai mult ca sigur vei vărsa cîteva lacrimi şi nu ţi-ar plăcea ca în pozele la care te vei uita o viaţă să apari cu dîre de fard. Un ruj rezistent - numai bun pentru sutele de pupături pe care le vei da pe parcursul zilei.
Un baton corector, pentru eventuale pete sau bubiţe care pot apărea din cauza stresului.
Trusa ta de prim ajutor va mai conţine: ojă pentru reparat unghiile ciobite sau dresurile rupte (o a doua sau chiar a treia pereche de rezervă ar fi de folos), perie, agrafe (în caz-calamitate de stricare a coafurii) şi fixativ. Plus o pereche de încălţări comode (după miezul nopţii, oricum, nimeni nu va mai remarca dacă porţi cei mai fini pantofi sau tenişi).


Tag-uri: moda, stil, creatori, vedete


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 15 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :