FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 554
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera Simonei Patruleasa

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera Simonei Patruleasa

 Q:   Intreaba despre Cariera Simonei Patruleasa       
In invatamant, Simona Patruleasa s-a confruntata de mai multe ori cu lipsa banilor iar ea dorea sa devina o femeie independenta fara sa mai ceara bani parintilor, ba mai mult, chiar ea sa le ofere un ajutor acestora.

Din aceasta cauza, Simona Patruleasa a renuntat la meseria mult iubita de invatatoare si a mers la un casting pentru a deveni prezentatoare de stiri la un post privat de televiziune. La acel casting s-au prezentat peste 3000 de persoane iar ea a fost norocoasa castigatoare a locului de munca. Astfel, Simona Patruleasa a inceput sa lucreze ca prezentatoare de stiri la postul de televiziune Realitatea TV, timp in care era si studenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

O noua etapa a vietii sale a inceput odata cu televiziunea. Datorita inteligentei si frumusetii sale a fost remarcata de mai multi oameni de televiziune importanti si astfel, pe vremea cand lucra la postul de televiziune Realitatea TV, a primit o propunere din partea celor de la postul Antena 1 pentru a lucra la ei.

Nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptata imediat oferta renuntand la postul Realitatea TV. Astfel, ea a ajuns la postul Antena 1 ca prezentatoare a stirilor sportive. Seara de seara, Simona Patruleasa intra in casele oamenilor cu cele mai importante stiri din sport. Intr-un timp foarte scurt ea a castigat o multime de fani, majoritatea barbatilor au ales sa urmareasca stirile sportive de la Antena 1 si datorita ei.

Prin multa munca si ambitie Simona Patruleasa a cucerit o multime de telespectatori, a castigat admiratia si atentia multor oameni faimosi de televiziune. Recent, din cauza unor neintelegeri cu conducerea postului Antena 1, Simona Patruleasa a ales sa isi dea demisia.

Un timp a stat acasa si s-a odihnit dar mai ales a analizat foarte bine situatia in care se afla, dupa care s-a angajat la postul Kanal D ca stirista. In prezent ea este angajata postului de televiziune Kanal D insa, niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul.


Tag-uri: invatatoare, televiziune, cariera, ambitieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :