FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 535
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera Muzicala a Rocsanei Marcu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera Muzicala a Rocsanei Marcu

 Q:   Intreaba despre Cariera Muzicala a Rocsanei Marcu       
Rocsana Marcu s-a nascut la 25 august 1981, si se laud ape langa calitatile de cantareata si prezentatoare tv si cu un corp frumos si sani voluptosi. A debutat prima data in muzica si mai apoi in televiziune. Inca din copilarie, muzica a fost o pasiune pentru ea, a facut parte din corul scolii si a participat la diverse concursuri.

I-a placut mereu sa cante, toata lumea spunandu-i ca are o voce frumoasa. La varsta de 9 ani a castigat un concurs radio, interpretand melodia "Waiting for you". A debutat in formatia Trinity, cantand alaturi de Ileana Lazariuc si Andreea. Melodia "Fii independent", care a avut si un videoclip, a fost special creata pentru campania antidrog. Cele trei fete au aparut si in spoturile de promovare a acestei campanii, care au aparut timp de trei luni de zile la toate posturile de televiziune.

La sfarsitul campaniei s-a terminat si colaborarea cu aceasta trupa, Rocsana primind propunerea de a canta intr-o noua trupa de fete, luand astfel nastere Ho-Ra, o trupa etno-dance, cu trei componente: Rocsana, Delia si Elena. Albumul de debut s-a numit "Joaca, bade" si a avut 10 piese etno, plus un remix al melodiei care a dat si titlul albumului.

Cat a cantat in trupa Ho-Ra a scos un album, un videoclip, a avut zeci de spectacole in tara si turnee in Europa si Statele Unite ale Americii, avand un program destul de incarcat, tinand cont de faptul ca in tot acest timp prezenta si emisiunea "Zid" la Prima tv si era si la facultate, dar a reusit sa le imbine pe toate. A luat pauza un an de zile din viata muzicala, revenind apoi cu un nou look, o noua atitudine, lansandu-si o cariera solo, in anul 2005 aparand primul album ce continea 10 piese etno-dance. A urmat apoi un alt album, dar a renuntat la cariera muzicala in favoarea televiziunii.


Tag-uri: cariera, muzica, album, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :