FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 520
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera lui Vincent Van Gogh

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera lui Vincent Van Gogh

 Q:   Intreaba despre Cariera lui Vincent Van Gogh       
In timpul sederii de doi ani in Nuenen, Vincent Van Gogh a realizat numeroase desene si tablouri in acuarela si aproximativ 200 de picturi in ulei. Cu toate acestea, paleta sa a constat in principal din tonuri sumbre, de pamant, in mod special de maro inchis si nu dadea niciun semn ca ar lucra si cu culori vii, cele care pot fi distinse mai tarziu in operele sale si care l-au facut cunoscut.

Atunci cand el s-a plans ca fratele sau Theo nu face nimic pentru a-i promova si a-i vinde operele de arta, fratele sau i-a raspuns ca tonurile sale sunt mult prea inchise cu ceea ce se cere pe piata si in mod special cu stilul care era promovat atunci, acela al picturilor impresioniste luminoase.

In anul 1885, el s-a mutat in Anvers, unde si-a luat o camera aproape de un magazin unde se vindeau vopsele pentru pictori.

A urmat o perioada destul de grea pentru el deoarece banii erau foarte putini. Manca in cantitati mici si prefera ca banii pe care fratele sau ii trimitea sa ii cheltuiasca pe acuarele si pensule.

In aceeasi perioada, Vincent Van Gogh a achizitionat o serie de opere de arta japoneza si a incercat sa le reproduca folosind stilul propriu.

Datorita lipsurilor si a epuizarii, Starea sa de sanatate s-a agravat in timp si chiar incepuse sa bea absint foarte puternic. A avut parte si de ingrijiri medicale si mai exact pentru tratarea sifilisului. Fumatul excesiv si dieta din ce in ce mai saraca au facut ca starea sa de sanatate sa aiba foarte mult de suferit.

Vincent Van Gogh a mers la Paris pentru a lucra in atelierul lui Fernand Cormon si in tot acest timp a realizat opere de arta in care erau redate scene de pe strada, cladiri, oameni si chiar poduri.

In Paris s-a inspirat din operele vazute la alti artisti si chiar si-a realizat portretul, iar mai apoi a adoptat o paleta de culori mult mai luminoasa si mai indrazneata.


Tag-uri: paris, artist, portret, pictorCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :