FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 428
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera Impresionanta A Lui Mugur Isarescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera Impresionanta A Lui Mugur Isarescu

 Q:   Intreaba despre Cariera Impresionanta A Lui Mugur Isarescu       
Mugur Isarescu se bucura de o frumoasa cariera. El se bucura de minunata ocazie de a se afla printre putinii politicienii care au urmat o traiectorie ascendenta in cariera. Mugur Isarescu a absolvit Facultatea de Comert Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Fiind un baiat inteligent si silitor, el s-a numarat printre primii absolventi de facultate avand astfel ocazia de a se angaja ca cercetator stiitific la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti unde a profesat vreme de 19 ani.

Fiind unul dintre mai buni angajati, Mugur Isarescu a mers in America pentru a urma cursuri in domeniu si astfel a obtinut titlul de doctor in economie. Dupa revolutia din anul 1989, Mugur Isarescu s-a ang ajat la Ministerul Afacerilor Externe iar apoi a reprezentat Romania in America pe teme strict comerciale.

In anul 1990, Mugur Isarescu era cel mai bine documentat pentru functia de Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei si astfel a preluat aceasta functie. Nu a fost deloc usor deoarece s-a confruntat cu o multime de probleme ce au aparut in urma caderii regimului comunist condus de sotii Ceausescu.

In anul 1993, el a devenit membru al Clubului Guvernatorilor de la Roma dupa care in anul 1998 Mugur Isarescu a fost ales vicepresedinte al Clubului Guvernatorilor Bancilor Centrale din Balcani, Marea Neagra si Asia Centrala, iar patru ani mai tarziu Mugur Isarescu a fost ales presedinte.

In decembrie 1999 Mugur Isarescu a devenit Prim Ministru al Romaniei insa doar pentru un an deoarece a candidat la presedintia Romaniei, dar a pierdut alegerile. Dupa aceasta experienta, Mugur Isarescu a revenit la conducerea Bancii Nationale a Romaniei, functie in care se afla si in prezent.

De-a lungul carierei sale politice, Mugur Isarescu a lansat multe lucrari cu teme economice iar majoritatea au fost foarte bine cotate de catre personalitatile in domeniu si au fost puse in aplicare. In prezent, cariera sa politica se bucura de o traiectorie ascendenta iar Mugur Isarescu este bine vazut de poporul roman datorita activitatilor pe plan bancar.


Tag-uri: cariera, economie, politica, ministruCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :