FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 824
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cancan.ro - Biografia succesului

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Cancan.ro - Biografia succesului

 Q:   Intreaba despre Cancan.ro - Biografia succesului       
Cancan.ro - Biografia succesului Cancan.ro este publicatia online a cotidianului cu acelasi nume. Fondatorul acestuia este Radu Budeanu, unul dintre cei mai de succes jurnalisti ai Romaniei contemporane.

Acesta provine tot dintr-o familie de jurnalisti. Tatal sau, Radu Budeanu, un titrat comentator de politica externa, a lucrat în Televiziunea Romana in anii '70, iar dupa aceea, pana la Revolutie, a fost redactor - sef al revistei Lumea, care trata subiecte de politica externă. După Revolutie, a condus prima televiziune ce se dorea a fi libera, denumita SOTI, mai apoi fiind, pe rand, editorialist, redactor sef si analist la mai multe publicatii ale vremii. In 1996, a devenit deputat din partea Partidului Democrat, iar dupa aceea a fost numit Ambasador cu Insarcinari Speciale al Presedintelui Romaniei.

Mama sa, Delia Budeanu, a lucrat la Televiziunea Romana, ca realizatoare de emisiuni si prezentatoare de programe. In anul 2008, ea gazduieste emisiunea "Oamenii timpului nostru", difuzata pe Antena 2. Radu Ioan Budeanu a absolvit Scoala Superioara de Jurnalism, iar în 1999 si-a facut debutul in presa, ca si colaborator al departamentului de investigatii al ziarului ZIUA. In anul 2002, acesta a fost numit redactor - sef si i-a fost incredintata o revista care urma să se lanseze, denumita STAR. Dupa primele luni de la lansare, aceasta a devenit liderul pietei la nivelul saptamanalelor.

In anul 2004, Radu Budeanu isi fondeaza revista proprie, CIAO!, care dupa 4 luni de la lansare devine si ea liderul de piata, lucru valabil si in ziua de azi in cadrul publicatiilor de gen. In luna ianuarie a anului 2006, acesta preia ziarul AVEREA, pe care il duce, in numai 8 luni de zile, de la 400 de exemplare vandute pe zi la peste 30.000 de exemplare.

Mai apoi, ii vinde pachetul majoritar de actiuni investitorului Dinu Patriciu, împreună cu titlul Click, pe care cotidianul Averea il va avea dupa o restilizare ulterioara. In luna aprilie a anului 2007, lanseaza publicatia Cancan, un tabloid care ajunge la peste 100.000 exemplare pe zi in mai putin de un an, adica in februarie 2008. Site-ul cancan.ro urmareste indeaproape evolutia tabloidului cu acelasi nume, numarul de accesari fiind in concordanta cu tirajul editiei tiparite.

By FW Editor


Tag-uri: site, 2007, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 24 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :