FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,259
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Apetisanta Viata Personala A Lui Keanu Reeves

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Apetisanta Viata Personala A Lui Keanu Reeves

 Q:   Intreaba despre Apetisanta Viata Personala A Lui Keanu Reeves       
Pentru aproape o decada dupa ce a devenit celebru, Keanu Reeves a preferat sa locuiasca in case inchiriate si in hoteluri. A locuit o perioada mai lunga in Chateau Marmont, deoarece el nu dorea sa fie gasit de catre paparazzi.

Reeves si-a cumparat in cele din urma prima sa casa pe Dealurile din Hollywood in Los Angeles, in jurul anului 2003 si mai are un apartament in partea de vest a renumitului Central Park din New York. Keanu Reeves nu a fost casatorit niciodata insa a avut o frumoasa relatie de dragoste cu prietena lui, Jennifer Syme care in anul 1999 a nascut o fetita moarta pe care au numit-o Ava Archer Syme Reeves.

In aprilie 2001, prietena Syme a murit intr-un accident de masina iar actorul a fost foa rte afectat de acest nefericit eveniment din viata sa. Syme a fost ingropata alaturi de fetita lor in cimitirul Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, California.
Desi toate acestea s-au intamplat la putin timp dupa lansarea primului film „Matrix”, Keanu Reeves a vorbit despre ele o singura data in public, spunand ca el nu crede ca fiecare lucru se intampla cu un anume motiv.

Actorul nu a vrut sa vorbeasca nici despre lupta cu leucemia a surorii sale Kim, boala care l-a intristat profund. Desi in trecut si-a exprimat anumite interese asupra religiei budiste, el a spus pe pagina sa de internet ca: „Nu am fost crescut in nici o religie si nici nu am acceptat vreuna pana in prezent”.

Keanu Reeves a suferit enorm de mult la pierderea persoanelor dragi din viata sa si s-a retras intr-o lume a lui, departe de curiozitatile presei si a celor interesati de viata personala. Actorul s-a preocupat doar de cariera sa, insa a devenit un singuratic, motiv pentru care fanii au devenit ingrijorati pentru el si au pornit o campanie de inveselire a actorului.

In presa au aparut o multime de barfe despre el, cum ca ar fi injurat o tanara jurnalista sau ca a avut o aventura cu Charlize Theron, insa toate au reprezentat numai neadevaruri ale presei care mereu cauta stiri senzationale pentru a atrage atentia cititorilor.


Tag-uri: celebritate, hollywood, los angeles, actor, cariera, presaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :